Ένας άνδρας συνελήφθη έπειτα από φερόμενη παράνομη είσοδο- δύο φορές- στην έπαυλη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στην Καλιφόρνια.

 

Ο 37χρονος Νίκολας Μπρουκς προσήχθη την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν φέρεται να εντοπίστηκε στην έπαυλη στο Μοντεσίτο. Αν και δέχθηκε προειδοποίηση από την αστυνομία, επέστρεψε δύο ημέρες αργότερα και συνελήφθη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ.

 

Ο άνδρας φέρεται να έφτασε οδικώς εκεί από το Οχάιο. Σε βάρος του απαγγέλθηκε κατηγορία για παράνομη είσοδο, ενώ δεν είναι γνωστό αν ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και ο γιος τους, Άρτσι, βρίσκονταν στο σπίτι όταν έγιναν τα δύο περιστατικά.

 

Η έπαυλη έχει εννέα υπνοδωμάτια και 16 μπάνια και κτηματομεσίτες εκτιμούν την αξία του στα 40 εκατομμύρια δολάρια. Στη συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ έκανε αναφορά και στο ζήτημα της ασφάλειας, ως μία από τις ανησυχίες τους.

 

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι η φρουρά τους ανακλήθηκε όταν έφυγαν από τη Βρετανία και αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια. Στις δηλώσεις του τόνισε ότι οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζει το ζευγάρι δεν μειώθηκαν στις ΗΠΑ και ότι θα έπρεπε να διατηρηθεί η φρουρά ασφαλείας.

 

Με πληροφορίες από Times