Άνδρας κέρδισε το τζάκποτ δύο φορές μέσα σε έναν χρόνο

Άνδρας κέρδισε το τζάκποτ δύο φορές μέσα σε έναν χρόνο Facebook Twitter
0

Αν οι πιθανότητες να κερδίσει κανείς μία φορά στη ζωή του το λαχείο, το τζόκερ ή το ξυστό είναι απειροελάχιστες, οι πιθανότητες να το κερδίσει δύο φορές είναι αδιανόητα μικρές αλλά αυτό δεν εμπόδισε έναν άνδρα από την Νεμπράσκα να τα καταφέρει. 

Κόντρα σε κάθε προσδοκία, και αφού είχε κερδίσει ήδη μία φορά, ο Michael Christiansen από το Νόρφλοκ έπαιξε ξανά και κέρδισε άλλη μία μικρή περιουσία την δεύτερη φορά.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Christiansen αγόρασε ένα δελτίο Money Clip Scratch και κέρδισε 50.000 δολάρια. Στις αρχές του Οκτωβρίου αποφάσισε να αγοράσει ξανά, αυτή τη φορά ένα δελτίο 20X The Money Scratch και κέρδισε ξανά, αυτή την φορά τα διπλάσια χρήματα - 100.000 δολάρια. 

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ποιες είναι οι πιθανότητες; Δεν πίστευα ότι είναι αλήθεια», μονολογούσε ο Christiansen σε ένα δελτίο τύπου, προσθέτοντας πως είχε αγοράσει και τα δύο δελτία από την ίδια κάβα της γειτονιάς του, το "Louie's Liquor".

Με 10 δολάρια ο Christiansen κέρδισε 100.000 δολάρια με τις πιθανότητες για το μεγάλο βραβείο να είναι μόλις 1 στις 80.000. Το ίδιο πιθανό - ή απίθανο - ήταν να κερδίσει και τα 50.000 δολάρια που είχαν γίνει δικά του τον Μάρτιο. Με τα χρήματα σκέφτεται να φτιάξει ένα καινούργιο γκαράζ και να αφήσει μερικά στην άκρη για την συνταξιοδότησή του.

Ωστόσο ο Christiansen κάθε άλλο παρά τυχερός νιώθει αφού πρόσφατα έχασε την κόρη του και δεν αποκλείει τελικά να χρησιμοποιήσει τα λεφτά για να αγοράσει το σπίτι που η κόρη του νοίκιαζε για να μείνει. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ