Αναστάτωση σε ομιλία του Τραμπ όταν κάποιος φώναξε «όπλο»

Αναστάτωση σε ομιλία του Τραμπ όταν κάποιος φώναξε «όπλο» Facebook Twitter
EPA/JIM LO SCALZO
0

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε μια προεκλογική εκδήλωση του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ, στο Ρίνο, στη Νεβάδα. Κάποιος από το κοινό φώναξε «όπλο» και δύο μέλη από το προσωπικό ασφαλείας έπιασαν αμέσως τον Τραμπ από τους ώμους για τον απομακρύνουν από το βήμα.


Οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες ανέφεραν ότι δεν εντοπίστηκε όπλο στην κατοχή του. «Την στιγμή που μπροστά ακριβώς από το βήμα, ένα άτομο αγνώστων στοιχείων φώναξε "όπλο", τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών και οι αστυνομικοί από το τμήμα του Ρίνο συνέλαβαν αμέσως τον ύποπτο. Έπειτα από διεξοδική έρευνα στο άτομο και στον περιβάλλοντα χώρο, δεν βρέθηκε κανένα όπλο», ανέφερε η υπηρεσία με ανακοίνωση της.


«Μια ενδελεχής έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή από τις μυστικές υπηρεσίες και το αστυνομικό τμήμα του Ρίνο», υπογραμμίζεται.


Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, ο Τραμπ επέστρεψε στο βήμα, λέγοντας στο κοινό: «Κανείς δεν είπε ότι πρόκειται να είναι εύκολο για μας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM