Ανακοινώθηκε η πρώτη συνάντηση Ομπάμα - Τρουντό

Ανακοινώθηκε η πρώτη συνάντηση Ομπάμα - Τρουντό Facebook Twitter
0

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα υποδεχτεί τον πρόσφατα εκλεγέντα Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τρουντό στην επίσημη επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στην Ουάσιγκτον στις 10 Μαρτίου, η οποία θα ολοκληρωθεί με επίσημο δείπνο, ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο Λευκός Οίκος.


«Η επίσκεψη θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τις ΗΠΑ και τον Καναδά να εμβαθύνουν τις διμερείς τους σχέσεις, που είναι από τις στενές και εκτενείς στον κόσμο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ με ανακοίνωση του.


«Η επίσκεψη επίσης στοχεύει να προωθήσει την συνεργασία σε σημαντικά διμερή και πολυμερή ζητήματα, όπως η ενέργεια και η κλιματική αλλαγή, σε θέματα ασφαλείας και οικονομίας», πρόσθεσε ο Έρνεστ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ Ισραήλ Παλαιστίνιοι

Διεθνή / Έκκληση από τη βραβευμένη με Νόμπελ Λογοτεχνίας Ελφρίντε Γέλινεκ προς το Ισραήλ «να αφήσει να ζήσουν οι Παλαιστίνιοι»

Σε κείμενό της, καταδίκασε την πολιτική ενός «εγκληματία», όπως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος τιμωρεί «έναν ανείπωτο αριθμό αθώων» στη Γάζα
LIFO NEWSROOM