Ανακοίνωση του Ρονάλντο για τις κατηγορίες πως βίασε μια Αμερικανίδα

Ανακοίνωση του Ρονάλντο για τις κατηγορίες πως βίασε μια Αμερικανίδα Facebook Twitter
2

Ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση με την οποία αρνείται τις κατηγορίες πως βίασε μια γυναίκα σε δωμάτιο ξενοδοχείου των ΗΠΑ  πριν από μια δεκαετία.

Ο 33χρονος άσος του ποδοσφαίρου δήλωσε ότι ήταν ήρεμος για το πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες, καθώς είχε «καθαρή» συνείδηση σχετικά με όσα έχει καταγγείλει η Κάθριν Μαγιόρκα.

«Σθεναρά αρνούμαι τις κατηγορίες εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα απαράδεκτο έγκλημα που στρέφεται εναντίον όλων όσων πιστεύω. Όσο κι αν θέλω να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμαι να "ταΐσω" το θέαμα των ΜΜΕ, που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που επιδιώκουν να προωθήσουν τον εαυτό τους εις βάρος μου. Η καθαρή μου συνείδηση μου επιτρέπει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιονδήποτε ερευνών».

Οι δικηγόροι του Ρονάλντο έχουν ήδη πει ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του περιοδικού Der Spiegel που φιλοξένησε τις αποκαλύψεις της αμερικανίδας.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαγιόργκα υποστηρίζει στην καταγγελία της, πέραν του βιασμού, πως οι νομικοί εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή εξαγόρασαν την σιωπή της έναντι 375.000 δολαρίων.

Χθες, οι αστυνομικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών, ανακοίνωσαν πως έρχεται ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση του 2009, μετά τις καταγγελίες.

Οι δύο πλευρές είχαν οδηγηθεί σε εξωδικαστικό συμβιβασμό πριν από εννέα χρόνια και τώρα δεν αποκλείεται ο Ρονάλντο να βρεθεί αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

Η Αμερικανίδα κατηγορεί τον άσο της Γιουβέντους πως την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του χωρίς τη συναίνεσή της, κατά τη διάρκεια της παρουσίας των δύο σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας το καλοκαίρι του 2009. Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε πως αρχίζει έρευνα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης στις 13 Ιουνίου 2009.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμένος παράδεισος: Η κλιματική αλλαγή αλλάζει τα καλοκαίρια στην Ευρώπη

Περιβάλλον / Οι «χαμένοι παράδεισοι» της Ευρώπης: Πώς η κλιματική αλλαγή αλλάζει τα καλοκαίρια μας

Η έντονη ζέστη, οι υψηλές θερμοκρασίες αλλά και οι μακροπρόθεσμες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής κάνουν τους πιο περιζήτητους προορισμούς της ηπείρου, τόπους προς αποφυγή
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ: Η αναφορά του στη λίστα Έπσταϊν - Ποιους αποκάλεσε «κακούς ανθρώπους»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Η αναφορά του στη λίστα Έπσταϊν - Ποιους αποκάλεσε «κακούς ανθρώπους»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δέχεται επίθεση από υποστηρικτές του λόγω υποψιών ότι η κυβέρνησή του κρύβει λεπτομέρειες για τα εγκλήματα του Έπσταϊν για να προστατεύσει την πλούσια ελίτ — συμπεριλαμβανομένου του ίδιου
LIFO NEWSROOM
«Ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος θα σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις γυναίκες και τις συμφωνίες»

Διεθνή / «Ένα μελλοντικό παλαιστινιακό κράτος θα σέβεται το διεθνές δίκαιο, τις γυναίκες και τις συμφωνίες»

Η πρώτη Παλαιστίνια ΥΠΕΞ, Βαρσέν Αγκχαμπεκιάν Σαχίν, μίλησε αποκλειστικά στο Euronews και κατήγγειλε αδράνεια της ΕΕ στη Γάζα - Υπόσχεται μεταρρυθμίσεις στην Παλαιστινιακή Αρχή
LIFO NEWSROOM
Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Συρία μετά από σφοδρές συγκρούσεις με εκατοντάδες νεκρούς στη Σουέιντα

Διεθνή / Συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Συρία μετά από σφοδρές συγκρούσεις με εκατοντάδες νεκρούς στη Σουέιντα

Η κλιμάκωση στη νότια Συρία –με ταυτόχρονη εμπλοκή του Ισραήλ και πολιτική αστάθεια στην περιοχή της Σουέιντα– επαναφέρει το ζήτημα της εσωτερικής συνοχής στη Συρία
LIFO NEWSROOM
Η Λεπέν απειλεί να ανατρέψει τον Μακρόν λόγω κατάργησης αργιών και περικοπών 44 δισ. ευρώ

Διεθνή / Η Λεπέν απειλεί να ανατρέψει τον Μακρόν λόγω κατάργησης αργιών και περικοπών 44 δισ. ευρώ

«Η κυβέρνηση αυτή επιλέγει να επιτεθεί στους εργαζόμενους και στους συνταξιούχους αντί να κυνηγήσει τη σπατάλη», δήλωσε η Μαρίν Λεπέν, κλιμακώνοντας την πίεση προς τον πρωθυπουργό Φρανσουά Μπαϊρού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια