Αμερικανίδα τραγουδίστρια κάνει ομοφοβικό κήρυγμα από σκηνής

Αμερικανίδα τραγουδίστρια κάνει ομοφοβικό κήρυγμα από σκηνής Facebook Twitter
20

 Την ομοφοβία της έβγαλε στη σκηνή η αμερικανίδα τραγουδίστρια της country μουσικής Michelle Shocked, που έφτασε στο αποκορύφωμα της καριέρας της στη δεκαετία του '80.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Σαν Φρανσίσκο, η 51χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε την απέχθεια της στους ομοφυλόφιλους λέγοντας: "Ζω με τον φόβο ότι ο κόσμος θα τελειώσει όταν οι ομοφυλόφιλοι αποκτήσουν το δικαίωμα να παντρεύονται."

Η δήλωση αυτή προκάλεσε, σύμφωνα με την Χάφιγκτον Ποστ,  έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και έκπληξη στους θεατές που είχαν πάει να την ακούσουν.

Πάντως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια που είναι και μέλος της «Εκκλησίας του Προδρόμου» αυτοαποκαλείται, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ως  «η μεγαλύτερη ομοφοβική στον κόσμο."

20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
UPDATE: Ακυρώθηκαν μετά το γεγονός όλες οι συναυλίες της εντός των ΗΠΑ εκτός από μία..Μαντέψτε τη συνέχεια : Η τραγουδίστρια έσπευσε να δηλώσει ότι παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά της.
Μα είναι λεσβία από τη δεκαετία του 80 όταν πρωτοεμφανίστηκε. Μήπως το λέει ειρωνικά; Δηλαδή ότι αυτό πιστεύουν ορισμένοι; Και αυτή αυτό κατακρίνει; Εκτός πια και αν έχει λοξοδρομήσει και έγινε στρέητ, χα. Ή αν όντως το έριξε στη θρησκεία να τη βάρεσε στο κεφάλι.
> "Ζω με τον φόβο ότι ο κόσμος θα τελειώσει όταν οι ομοφυλόφιλοι αποκτήσουν το δικαίωμα να παντρεύονται."Ο κόσμος όπως τον γνωρίζετε πράγματι αν δεν θα τελειώσει, τουλάχιστον θ' αλλάξει.
Το τέλος του κόσμου θα έρθει το 2020, όταν ο ήλιος πλησιάσει τόσο πολύ τη γη ώστε όλα θα γίνουν στάχτη και μπούρμπερη. :P :P :P country μουσική, εκκλησία του Προδρόμου... δεν θα μου έκανε εντύπωση να έλεγε ότι η απαρχή της καταστροφής ήταν η κατάργηση της δουλείας στο Νότο. Σαχλή.