ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Αμερικανίδα τραγουδίστρια κάνει ομοφοβικό κήρυγμα από σκηνής

Αμερικανίδα τραγουδίστρια κάνει ομοφοβικό κήρυγμα από σκηνής Facebook Twitter
20

 Την ομοφοβία της έβγαλε στη σκηνή η αμερικανίδα τραγουδίστρια της country μουσικής Michelle Shocked, που έφτασε στο αποκορύφωμα της καριέρας της στη δεκαετία του '80.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Σαν Φρανσίσκο, η 51χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε την απέχθεια της στους ομοφυλόφιλους λέγοντας: "Ζω με τον φόβο ότι ο κόσμος θα τελειώσει όταν οι ομοφυλόφιλοι αποκτήσουν το δικαίωμα να παντρεύονται."

Η δήλωση αυτή προκάλεσε, σύμφωνα με την Χάφιγκτον Ποστ,  έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και έκπληξη στους θεατές που είχαν πάει να την ακούσουν.

Πάντως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια που είναι και μέλος της «Εκκλησίας του Προδρόμου» αυτοαποκαλείται, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ως  «η μεγαλύτερη ομοφοβική στον κόσμο."

20

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διεθνή / Νέα Υόρκη: Η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που επιβάλλει μορατόριουμ στην κατασκευή νέων κέντρων δεδομένων

Εντείνονται οι ανησυχίες ότι οι εγκαταστάσεις που τροφοδοτούν την άνθηση της τεχνητής νοημοσύνης αυξάνουν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, επιβαρύνουν τα υδάτινα αποθέματα και ασκούν πιέσεις στις τοπικές κοινότητες
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΟΡΜΟΥΖ ΠΛΗΓΜΑΤΑ

Διεθνή / Κρίσιμη κλιμάκωση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ: Απειλές για το Ορμούζ και νέα στρατιωτικά πλήγματα

Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν κλειστά έως ότου οι ΗΠΑ σταματήσουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τους εναντίον του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Βρετανία και ΕΕ υπέγραψαν επίσημα τη συνθήκη για το Γιβραλτάρ - Τι αλλάζει στη διέλευση των συνόρων

Η Βρετανία κατέκτησε το Γιβραλτάρ, ένα στρατηγικά σημαντικό θύλακα στο νότιο άκρο της Ισπανίας, με τη Συνθήκη της Ουτρέχτης του 1713, η οποία έθεσε τέλος στον Πόλεμο της Ισπανικής Διαδοχής
THE LIFO TEAM

σχόλια

16 σχόλια
UPDATE: Ακυρώθηκαν μετά το γεγονός όλες οι συναυλίες της εντός των ΗΠΑ εκτός από μία..Μαντέψτε τη συνέχεια : Η τραγουδίστρια έσπευσε να δηλώσει ότι παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά της.
Μα είναι λεσβία από τη δεκαετία του 80 όταν πρωτοεμφανίστηκε. Μήπως το λέει ειρωνικά; Δηλαδή ότι αυτό πιστεύουν ορισμένοι; Και αυτή αυτό κατακρίνει; Εκτός πια και αν έχει λοξοδρομήσει και έγινε στρέητ, χα. Ή αν όντως το έριξε στη θρησκεία να τη βάρεσε στο κεφάλι.
> "Ζω με τον φόβο ότι ο κόσμος θα τελειώσει όταν οι ομοφυλόφιλοι αποκτήσουν το δικαίωμα να παντρεύονται."Ο κόσμος όπως τον γνωρίζετε πράγματι αν δεν θα τελειώσει, τουλάχιστον θ' αλλάξει.
Το τέλος του κόσμου θα έρθει το 2020, όταν ο ήλιος πλησιάσει τόσο πολύ τη γη ώστε όλα θα γίνουν στάχτη και μπούρμπερη. :P :P :P country μουσική, εκκλησία του Προδρόμου... δεν θα μου έκανε εντύπωση να έλεγε ότι η απαρχή της καταστροφής ήταν η κατάργηση της δουλείας στο Νότο. Σαχλή.