Αμερικανίδα τραγουδίστρια κάνει ομοφοβικό κήρυγμα από σκηνής

Αμερικανίδα τραγουδίστρια κάνει ομοφοβικό κήρυγμα από σκηνής Facebook Twitter
20

 Την ομοφοβία της έβγαλε στη σκηνή η αμερικανίδα τραγουδίστρια της country μουσικής Michelle Shocked, που έφτασε στο αποκορύφωμα της καριέρας της στη δεκαετία του '80.

Κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Σαν Φρανσίσκο, η 51χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε την απέχθεια της στους ομοφυλόφιλους λέγοντας: "Ζω με τον φόβο ότι ο κόσμος θα τελειώσει όταν οι ομοφυλόφιλοι αποκτήσουν το δικαίωμα να παντρεύονται."

Η δήλωση αυτή προκάλεσε, σύμφωνα με την Χάφιγκτον Ποστ,  έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και έκπληξη στους θεατές που είχαν πάει να την ακούσουν.

Πάντως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια που είναι και μέλος της «Εκκλησίας του Προδρόμου» αυτοαποκαλείται, σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ως  «η μεγαλύτερη ομοφοβική στον κόσμο."

20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Διεθνή / Ιράκ: Ελεύθερη έπειτα από δύο χρόνια ομηρίας η Ρωσοϊσραηλινή Ελίζαμπεθ Τσούρκοβ

Η Τσούρκοβ, ερευνήτρια στο επάγγελμα, είχε εξαφανιστεί στο Ιράκ το 2023 κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού - Μήνες μετά ο Νετανιάχου αποκάλυψε πως έχει απαχθεί από την Κατάιμπ Χεζμπολάχ
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Διεθνείς αντιδράσεις και φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Διεθνή / Ισραηλινή επιδρομή στην Ντόχα: Συνεδριάζει εκτάκτως απόψε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ - Φόβοι για τις διαπραγματεύσεις

Το εμιράτο «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε ο πρωθυπουργός του σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
UPDATE: Ακυρώθηκαν μετά το γεγονός όλες οι συναυλίες της εντός των ΗΠΑ εκτός από μία..Μαντέψτε τη συνέχεια : Η τραγουδίστρια έσπευσε να δηλώσει ότι παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά της.
Μα είναι λεσβία από τη δεκαετία του 80 όταν πρωτοεμφανίστηκε. Μήπως το λέει ειρωνικά; Δηλαδή ότι αυτό πιστεύουν ορισμένοι; Και αυτή αυτό κατακρίνει; Εκτός πια και αν έχει λοξοδρομήσει και έγινε στρέητ, χα. Ή αν όντως το έριξε στη θρησκεία να τη βάρεσε στο κεφάλι.
> "Ζω με τον φόβο ότι ο κόσμος θα τελειώσει όταν οι ομοφυλόφιλοι αποκτήσουν το δικαίωμα να παντρεύονται."Ο κόσμος όπως τον γνωρίζετε πράγματι αν δεν θα τελειώσει, τουλάχιστον θ' αλλάξει.
Το τέλος του κόσμου θα έρθει το 2020, όταν ο ήλιος πλησιάσει τόσο πολύ τη γη ώστε όλα θα γίνουν στάχτη και μπούρμπερη. :P :P :P country μουσική, εκκλησία του Προδρόμου... δεν θα μου έκανε εντύπωση να έλεγε ότι η απαρχή της καταστροφής ήταν η κατάργηση της δουλείας στο Νότο. Σαχλή.