Άλλη μία δημοσκόπηση δείχνει πολύ κοντά Μέρκελ και Σουλτς

Άλλη μία δημοσκόπηση δείχνει πολύ κοντά Μέρκελ και Σουλτς Facebook Twitter
0

Οι συντηρητικοί της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ προηγούνται των κεντροαριστερών Σοσιαλδημοκρατών (SPD), σύμφωνα με δημοσκόπηση η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, επτά μήνες πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές στη Γερμανία.

 

Η δημοσκόπηση της Ipsos δίνει 32% στους Χριστιανοδημοκράτες και Χριστιανοκοινωνιστές (CDU/CSU) της Μέρκελ και 30% στο SPD, το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες, από τότε που ανέδειξε υποψήφιό του τον πρώην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, εμφανίζεται ενισχυμένο.

 

Το ακροδεξιό, αντιμεταναστευτικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) βρίσκεται στην τρίτη θέση με ποσοστό 12%, ακολουθούν με 10% η Αριστερά (Die Linke), οι Πράσινοι με 7% και οι Ελεύθεροι Δημοκράτες με 5%.

 

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το διάστημα 17 με 20 Φεβρουαρίου σε δείγμα 1.045 ανθρώπων.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM