Αλγερία: Τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο- Τουλάχιστον 33 νεκροί και 22 τραυματίες

Αλγερία: Τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο- Τουλάχιστον 33 νεκροί και 22 τραυματίες Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 33 είναι οι νεκροί και 22 οι τραυματίες από τη σύγκρουση λεωφορείου με ημιφορτηγό σήμερα νωρίς το πρωί στην επαρχία Λαγκουάτ της Αλγερίας, σε απόσταση 400 χλμ νοτίως από την πρωτεύουσα Αλγέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


Η σύγκρουση του λεωφορείου με το ημιφορτηγό έγινε καθώς το ημιφορτηγό κινούνταν στην αντίθετη ροή κυκλοφορίας.

Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν άντρες της Πυροσβεστικής για την παροχή των πρώτων βοηθειών στους τραυματίες, ενώ διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν στο δυστύχημα.


Παρόμοια δυστυχήματα γίνονται συχνά στην Αλγερία στο οδικό δίκτυο που συνδέει το βόρειο με το νότιο τμήμα της χώρας, καθώς οι οδηγοί κινούνται πάνω από το όριο ταχύτητας, ενώ είναι αντιμέτωποι και με την κούραση του ταξιδιού. Συνήθως, οι οδηγοί οδηγούν για απόσταση 1.000 χλμ στη διάρκεια της νύχτας, χωρίς στάση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM