Άγνωστοι βίασαν μία έφηβη Ινδή και επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή

Άγνωστοι βίασαν μία έφηβη Ινδή και επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή Facebook Twitter
EPA
1

Πληθαίνουν οι βιασμοί στην Ινδία, όπου οι επιθέσεις σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών σημειώνονται σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. 

Ακόμη μία έφηβη Ινδή που έπεσε θύμα βιασμού, παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς οι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη και επιχείρησαν να την πυρπολήσουν, την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τη δεύτερη βίαιη επίθεση σε βάρος ανήλικης, μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. 

Η έφηβη έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού περίπου στο 70% του σώματός της, σύμφωνα με αστυνομικό αξιωματούχο της αστυνομίας του Τζαρχάντ στην ανατολική Ινδία.  Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Ανάλογη επίθεση δέχθηκε και μία 17χρονη στην περιοχή Τσάτρα. 

Ένας άνδρας βιάσε την κοπέλα και στη συνέχεια προσπάθησε να την κάψει ζωντανή. 

Η 17χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Δυτικής Βεγγάλης ενώ για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας ύποπτος.

Τον Ιανουάριο, η κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί από τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία ενός 8χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στο δάσος. . 

Η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή της θανατικής ποινής στους βιαστές μικρών παιδιών καθώς, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η εσχάτη των ποινών προβλέπεται μόνο για τους δράστες τρομοκρατικών επιθέσεων και δολοφόνους.

Όμως ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εκτελέσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δεν μπορεί να εντοπίσει τις νάρκες που τοποθέτησε, λένε οι ΗΠΑ

Η Τεχεράνη έχει αφήσει έναν περιορισμένο διάδρομο διέλευσης για πλοία που καταβάλλουν διόδια, ενώ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο σύγκρουσης με νάρκες
THE LIFO TEAM
CIA ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ 25Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Διεθνή / Πρώην επικεφαλής της CIA ζητά την απομάκρυνση Τραμπ: «Είναι ξεκάθαρα εκτός ελέγχου»

Ο Τζον Μπρέναν επικαλέστηκε την 25η Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα απομάκρυνσης του προέδρου, λέγοντας ότι «γράφτηκε για ανθρώπους σαν τον Τραμπ»
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανακοίνωσε αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο συνομιλιών με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκλεισμού κάθε πλοίου που επιχειρεί να εισέλθει ή να εξέλθει από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΑΡΗ

Διεθνή / Τραμπ: «Θα δώσω χάρη σε όλους» – Σενάρια για μαζικές απονομές στο τέλος της θητείας

O Τραμπ έχει ήδη δώσει χάρη ή ελαφρύνσεις ποινών σε περίπου 1.500 συμμετέχοντες στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, ακόμη και σε άτομα που κατηγορήθηκαν για επιθέσεις κατά αστυνομικών
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Πώς ζει χωρίς μισθό – Από πού προέρχεται η εκατομμυρίων περιουσία του

Ως επικεφαλής της βρετανικής μοναρχίας συγκαταλέγεται στους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, με την περιουσία του να εκτιμάται περίπου στα 860 εκατομμύρια δολάρια
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση και ενθαρρύνονται από τη γενικότερη κοινωνική ή/και θρησκευτική νοοτροπία και "πολιτισμό" εθνών, φυλών, θρησκειών και ομάδων, είναι λογικός αντίκτυπος και ηθικό χρέος κέθε λογικού ανθρώπου να σιχαίνεται και να καταδικάζει τέτοιες "πρακτικές" και "κουλτούρες".Τι δεν καταλαβαίνετε όσοι τσαμπουνάτε περί δήθεν ρατσισμού;Γιατί να μη θεωρώ τέτοια όντα υπανθρώπους και γιατί να μην εναντιώνομαι σθεναρά στην "ενσωμάτωση" Ινδών, Πακιστανών, Μουσουλμάνων στη χώρα μου;Και μην αρχίσουμε την καραμελίτσα για τους Έλληνες/Δυτικούς/Λευκούς/Χριστιανούς εγκληματίες, βιαστές κλπ, γιατί ναι, κι αυτούς τους σιχαίνομαι και θέλω να χωθούν βαθιά στη φυλακή.Γιατί τουλάχιστον σε κάποια μέρη της Γης έχουμε νόμους και ήθη που ορίζουν και καταδικάζουν την αδικία και το έγκλημα.