Άγνωστοι βίασαν μία έφηβη Ινδή και επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή

Άγνωστοι βίασαν μία έφηβη Ινδή και επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή Facebook Twitter
EPA
1

Πληθαίνουν οι βιασμοί στην Ινδία, όπου οι επιθέσεις σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών σημειώνονται σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. 

Ακόμη μία έφηβη Ινδή που έπεσε θύμα βιασμού, παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς οι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη και επιχείρησαν να την πυρπολήσουν, την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τη δεύτερη βίαιη επίθεση σε βάρος ανήλικης, μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. 

Η έφηβη έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού περίπου στο 70% του σώματός της, σύμφωνα με αστυνομικό αξιωματούχο της αστυνομίας του Τζαρχάντ στην ανατολική Ινδία.  Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Ανάλογη επίθεση δέχθηκε και μία 17χρονη στην περιοχή Τσάτρα. 

Ένας άνδρας βιάσε την κοπέλα και στη συνέχεια προσπάθησε να την κάψει ζωντανή. 

Η 17χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Δυτικής Βεγγάλης ενώ για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας ύποπτος.

Τον Ιανουάριο, η κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί από τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία ενός 8χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στο δάσος. . 

Η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή της θανατικής ποινής στους βιαστές μικρών παιδιών καθώς, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η εσχάτη των ποινών προβλέπεται μόνο για τους δράστες τρομοκρατικών επιθέσεων και δολοφόνους.

Όμως ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εκτελέσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Νέα προειδοποίηση Τραμπ: «Η εκεχειρία μπορεί να λήξει αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέχρι την Τετάρτη»

Η εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν εκπνέει την Τετάρτη, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μη παράτασής της, ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για αποφυγή κλιμάκωσης
THE LIFO TEAM
ΣΑΡΟΝ ΟΣΜΠΟΡΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ TOMMY ROBINSON

Διεθνή / Σάρον Όσμπορν: Σφοδρές αντιδράσεις για τη στήριξη της στον ακροδεξιό Τόμι Ρόμπινσον

Ο Robinson είναι γνωστός στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις σκληρές αντιμεταναστευτικές του θέσεις και τη δράση του στον ακροδεξιό χώρο, ενώ έχει βρεθεί επανειλημμένα αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

Διεθνή / Η ΕΕ καθησυχάζει για τα καύσιμα αεροσκαφών μετά τις ανησυχίες των τελευταίων ημερών

Οι τιμές των καυσίμων αεροσκαφών στην Ευρώπη έχουν υπερδιπλασιαστεί από τα τέλη Φεβρουαρίου, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Reuters: Θα καθυστερήσουν οι αποστολές αμερικανικών όπλων στην Ευρώπη λόγω του πολέμου στο Ιράν

Αμερικανοί αξιωματούχοι αποδίδουν μέρος της πίεσης στα αποθέματα στο γεγονός ότι ευρωπαϊκές χώρες δεν συνέβαλαν στις προσπάθειες για τη διασφάλιση της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη επιταχύνει τα σχέδιά της για ασφαλή ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ - Όσα δήλωσαν οι ηγέτες των χωρών

Στη συνάντησή τους στο Παρίσι, οι Ευρωπαίοι ηγέτες δήλωσαν ότι ενδέχεται να εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για μια αμυντική αποστολή, παρά το γεγονός ότι το Ιράν δήλωσε πως ανοίγει πλήρως τη θαλάσσια δίοδο
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση και ενθαρρύνονται από τη γενικότερη κοινωνική ή/και θρησκευτική νοοτροπία και "πολιτισμό" εθνών, φυλών, θρησκειών και ομάδων, είναι λογικός αντίκτυπος και ηθικό χρέος κέθε λογικού ανθρώπου να σιχαίνεται και να καταδικάζει τέτοιες "πρακτικές" και "κουλτούρες".Τι δεν καταλαβαίνετε όσοι τσαμπουνάτε περί δήθεν ρατσισμού;Γιατί να μη θεωρώ τέτοια όντα υπανθρώπους και γιατί να μην εναντιώνομαι σθεναρά στην "ενσωμάτωση" Ινδών, Πακιστανών, Μουσουλμάνων στη χώρα μου;Και μην αρχίσουμε την καραμελίτσα για τους Έλληνες/Δυτικούς/Λευκούς/Χριστιανούς εγκληματίες, βιαστές κλπ, γιατί ναι, κι αυτούς τους σιχαίνομαι και θέλω να χωθούν βαθιά στη φυλακή.Γιατί τουλάχιστον σε κάποια μέρη της Γης έχουμε νόμους και ήθη που ορίζουν και καταδικάζουν την αδικία και το έγκλημα.