Άγνωστοι βίασαν μία έφηβη Ινδή και επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή

Άγνωστοι βίασαν μία έφηβη Ινδή και επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή Facebook Twitter
EPA
1

Πληθαίνουν οι βιασμοί στην Ινδία, όπου οι επιθέσεις σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών σημειώνονται σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. 

Ακόμη μία έφηβη Ινδή που έπεσε θύμα βιασμού, παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς οι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη και επιχείρησαν να την πυρπολήσουν, την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τη δεύτερη βίαιη επίθεση σε βάρος ανήλικης, μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. 

Η έφηβη έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού περίπου στο 70% του σώματός της, σύμφωνα με αστυνομικό αξιωματούχο της αστυνομίας του Τζαρχάντ στην ανατολική Ινδία.  Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Ανάλογη επίθεση δέχθηκε και μία 17χρονη στην περιοχή Τσάτρα. 

Ένας άνδρας βιάσε την κοπέλα και στη συνέχεια προσπάθησε να την κάψει ζωντανή. 

Η 17χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Δυτικής Βεγγάλης ενώ για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας ύποπτος.

Τον Ιανουάριο, η κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί από τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία ενός 8χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στο δάσος. . 

Η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή της θανατικής ποινής στους βιαστές μικρών παιδιών καθώς, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η εσχάτη των ποινών προβλέπεται μόνο για τους δράστες τρομοκρατικών επιθέσεων και δολοφόνους.

Όμως ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εκτελέσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΥΡΓΟΣ ΤΡΑΜΠ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΙΦΛΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διεθνή / Γιατί η κατασκευή ενός Πύργου Τραμπ στην Τιφλίδα εγείρει ανησυχίες;

Το project φέρνει στο προσκήνιο νέα ερωτήματα για πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, καθώς συνδέεται με γη που ανήκει εν μέρει στην οικογένεια του φιλορώσου δισεκατομμυριούχου και de facto ηγέτη της Γεωργίας, Bidzina Ivanishvili, ο οποίος βρίσκεται υπό αμερικανικές κυρώσεις από το 2024
THE LIFO TEAM
ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / Η άφιξη των Βρετανών ταξιδιωτών στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια πρέπει να είναι τρεις ώρες πριν την αναχώρησή τους

Το νέο σύστημα εισόδου-εξόδου που αντικαθιστά τις σφραγίδες στα διαβατήρια με ψηφιακή καταγραφή προκαλεί μεγάλες καθυστερήσεις στους συνοριακούς ελέγχους
THE LIFO TEAM
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως οι ΗΠΑ είναι «απολύτως ικανές να ξαναρχίσουν τις επιθέσεις στο Ιράν»

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει πως είμαστε «απολύτως ικανοί να ξαναρχίσουμε τις επιθέσεις στο Ιράν»

Ο Πιτ Χέγκσεθ τόνισε ακόμη ότι ο Ντόναλντ Τραμπ παραμένει «υπομονετικός» και επιδιώκει μια «μεγάλη συμφωνία» που θα εγγυάται ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει πυρηνικό όπλο
THE LIFO TEAM
ΟΗΕ ΡΩΣΙΑ ΙΣΤΑΗΛ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Ο ΟΗΕ προσθέτει το Ισραήλ και τη Ρωσία στη «μαύρη λίστα» για σεξουαλική βία εν μέσω συγκρούσεων

Ο οργανισμός αναφέρει περιστατικά κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ανδρών κρατουμένων, από τις δυνάμεις ασφαλείας κυβερνήσεων που έχουν εμποδίσει την πρόσβαση των ερευνητών του ΟΗΕ
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: Ο Τραμπ αποχώρησε από τη συνεδρίαση χωρίς την «τελική απόφαση» που δεσμεύτηκε ότι θα έπαιρνε

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σκόπευε να λάβει μια «οριστική απόφαση» σε σχέση με την ενδεχόμενη συμφωνία με το Ιράν - Η αντίδραση της Τεχεράνης στην επιμονή του για τα πυρηνικά
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση και ενθαρρύνονται από τη γενικότερη κοινωνική ή/και θρησκευτική νοοτροπία και "πολιτισμό" εθνών, φυλών, θρησκειών και ομάδων, είναι λογικός αντίκτυπος και ηθικό χρέος κέθε λογικού ανθρώπου να σιχαίνεται και να καταδικάζει τέτοιες "πρακτικές" και "κουλτούρες".Τι δεν καταλαβαίνετε όσοι τσαμπουνάτε περί δήθεν ρατσισμού;Γιατί να μη θεωρώ τέτοια όντα υπανθρώπους και γιατί να μην εναντιώνομαι σθεναρά στην "ενσωμάτωση" Ινδών, Πακιστανών, Μουσουλμάνων στη χώρα μου;Και μην αρχίσουμε την καραμελίτσα για τους Έλληνες/Δυτικούς/Λευκούς/Χριστιανούς εγκληματίες, βιαστές κλπ, γιατί ναι, κι αυτούς τους σιχαίνομαι και θέλω να χωθούν βαθιά στη φυλακή.Γιατί τουλάχιστον σε κάποια μέρη της Γης έχουμε νόμους και ήθη που ορίζουν και καταδικάζουν την αδικία και το έγκλημα.