Άγνωστοι βίασαν μία έφηβη Ινδή και επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή

Άγνωστοι βίασαν μία έφηβη Ινδή και επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή Facebook Twitter
EPA
1

Πληθαίνουν οι βιασμοί στην Ινδία, όπου οι επιθέσεις σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών σημειώνονται σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. 

Ακόμη μία έφηβη Ινδή που έπεσε θύμα βιασμού, παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς οι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη και επιχείρησαν να την πυρπολήσουν, την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τη δεύτερη βίαιη επίθεση σε βάρος ανήλικης, μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. 

Η έφηβη έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού περίπου στο 70% του σώματός της, σύμφωνα με αστυνομικό αξιωματούχο της αστυνομίας του Τζαρχάντ στην ανατολική Ινδία.  Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Ανάλογη επίθεση δέχθηκε και μία 17χρονη στην περιοχή Τσάτρα. 

Ένας άνδρας βιάσε την κοπέλα και στη συνέχεια προσπάθησε να την κάψει ζωντανή. 

Η 17χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Δυτικής Βεγγάλης ενώ για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας ύποπτος.

Τον Ιανουάριο, η κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί από τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία ενός 8χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στο δάσος. . 

Η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή της θανατικής ποινής στους βιαστές μικρών παιδιών καθώς, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η εσχάτη των ποινών προβλέπεται μόνο για τους δράστες τρομοκρατικών επιθέσεων και δολοφόνους.

Όμως ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εκτελέσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΟΥΑΝ ΜΠΑΡΓΚΟΥΤΙ ΙΣΡΑΗΛ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Διεθνή / Μαρουάν Μπαργκούτι: Σε κίνδυνο ο Παλαιστίνιος ηγέτης λόγω «αυξανόμενης κακομεταχείρισης» στις φυλακές του Ισραήλ

Ο «Μαντέλα της Παλαιστίνης» υπέστη πρόσφατα τρεις επιθέσεις, μεταξύ των οποίων και μια επίθεση κατά την οποία οι δεσμοφύλακες έβαλαν ένα σκυλί να του ορμήξει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του
THE LIFO TEAM
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Η «σιωπή» του Πέτερ Μαγιάρ για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας προκαλεί ανησυχία

Στην εκστρατεία που του χάρισε τη νίκη, ο νεοεκλεγείς Ούγγρος πρωθυπουργός εστίασε σε αρκετά βασικά ζητήματα που απασχολούν τη χώρα του, αφήνοντας ωστόσο «απ' έξω» τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
THE LIFO TEAM
KATY PERRY RUBY ROSE ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Διεθνή / Katy Perry: Η αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες της Ruby Rose για σεξουαλική κακοποίηση σε νυχτερινό μαγαζί

Εκπρόσωπος της Perry αρνείται τις κατηγορίες, τις οποίες δημοσίευσε η Rose στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντάς τες «επικίνδυνα και απερίσκεπτα ψέματα»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση και ενθαρρύνονται από τη γενικότερη κοινωνική ή/και θρησκευτική νοοτροπία και "πολιτισμό" εθνών, φυλών, θρησκειών και ομάδων, είναι λογικός αντίκτυπος και ηθικό χρέος κέθε λογικού ανθρώπου να σιχαίνεται και να καταδικάζει τέτοιες "πρακτικές" και "κουλτούρες".Τι δεν καταλαβαίνετε όσοι τσαμπουνάτε περί δήθεν ρατσισμού;Γιατί να μη θεωρώ τέτοια όντα υπανθρώπους και γιατί να μην εναντιώνομαι σθεναρά στην "ενσωμάτωση" Ινδών, Πακιστανών, Μουσουλμάνων στη χώρα μου;Και μην αρχίσουμε την καραμελίτσα για τους Έλληνες/Δυτικούς/Λευκούς/Χριστιανούς εγκληματίες, βιαστές κλπ, γιατί ναι, κι αυτούς τους σιχαίνομαι και θέλω να χωθούν βαθιά στη φυλακή.Γιατί τουλάχιστον σε κάποια μέρη της Γης έχουμε νόμους και ήθη που ορίζουν και καταδικάζουν την αδικία και το έγκλημα.