Άγνωστοι βίασαν μία έφηβη Ινδή και επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή

Άγνωστοι βίασαν μία έφηβη Ινδή και επιχείρησαν να την κάψουν ζωντανή Facebook Twitter
EPA
1

Πληθαίνουν οι βιασμοί στην Ινδία, όπου οι επιθέσεις σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών σημειώνονται σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. 

Ακόμη μία έφηβη Ινδή που έπεσε θύμα βιασμού, παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς οι δράστες την περιέλουσαν με βενζίνη και επιχείρησαν να την πυρπολήσουν, την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τη δεύτερη βίαιη επίθεση σε βάρος ανήλικης, μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. 

Η έφηβη έχει υποστεί εγκαύματα πρώτου βαθμού περίπου στο 70% του σώματός της, σύμφωνα με αστυνομικό αξιωματούχο της αστυνομίας του Τζαρχάντ στην ανατολική Ινδία.  Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Ανάλογη επίθεση δέχθηκε και μία 17χρονη στην περιοχή Τσάτρα. 

Ένας άνδρας βιάσε την κοπέλα και στη συνέχεια προσπάθησε να την κάψει ζωντανή. 

Η 17χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Δυτικής Βεγγάλης ενώ για την επίθεση έχει συλληφθεί ένας ύποπτος.

Τον Ιανουάριο, η κοινή γνώμη είχε σοκαριστεί από τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία ενός 8χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό στο δάσος. . 

Η κυβέρνηση εξετάζει την επιβολή της θανατικής ποινής στους βιαστές μικρών παιδιών καθώς, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η εσχάτη των ποινών προβλέπεται μόνο για τους δράστες τρομοκρατικών επιθέσεων και δολοφόνους.

Όμως ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, οι εκτελέσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM
ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Όταν τέτοια φαινόμενα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση και ενθαρρύνονται από τη γενικότερη κοινωνική ή/και θρησκευτική νοοτροπία και "πολιτισμό" εθνών, φυλών, θρησκειών και ομάδων, είναι λογικός αντίκτυπος και ηθικό χρέος κέθε λογικού ανθρώπου να σιχαίνεται και να καταδικάζει τέτοιες "πρακτικές" και "κουλτούρες".Τι δεν καταλαβαίνετε όσοι τσαμπουνάτε περί δήθεν ρατσισμού;Γιατί να μη θεωρώ τέτοια όντα υπανθρώπους και γιατί να μην εναντιώνομαι σθεναρά στην "ενσωμάτωση" Ινδών, Πακιστανών, Μουσουλμάνων στη χώρα μου;Και μην αρχίσουμε την καραμελίτσα για τους Έλληνες/Δυτικούς/Λευκούς/Χριστιανούς εγκληματίες, βιαστές κλπ, γιατί ναι, κι αυτούς τους σιχαίνομαι και θέλω να χωθούν βαθιά στη φυλακή.Γιατί τουλάχιστον σε κάποια μέρη της Γης έχουμε νόμους και ήθη που ορίζουν και καταδικάζουν την αδικία και το έγκλημα.