ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αγκυρα προς Μόσχα: Η υπομονή μας δεν είναι ανεξάντλητη

Αγκυρα προς Μόσχα: Η υπομονή μας δεν είναι ανεξάντλητη Facebook Twitter
1

Έκκληση στη Ρωσία για ηρεμία απηύθυνε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σημειώνοντας όμως παράλληλα, ότι η υπομονή της Τουρκίας με τη Μόσχα δεν είναι ανεξάντλητη. "Καλούμε τη Ρωσία, τον εμπορικό μας εταίρο για ηρεμία. Λέμε όμως επίσης, ότι δεν έχουμε απεριόριστη υπομονή. Το ότι δεν έχουμε ακόμη προχωρήσει σε αντίποινα στη Ρωσία δεν σημαίνει ότι φοβόμαστε ή ότι έχουμε ενοχές (σ.σ. για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους)", είπε.

Η Μόσχα έχει προχωρήσει σε εμπορικά αντίποινα στην Τουρκία μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους της, ενώ ο Πούτιν αποφάσισε να επιβάλει μεγάλα πρόστιμα ακόμη και σε ρώσους που αγοράζουν ή νοικιάζουν σπίτι στην Τουρκία.

Το πρωί ο Ρώσος Πρόεδρος ανέβασε τους τόνους δηλώνοντας ότι η Ρωσία θα καταστρέφει όποιον στόχο αποτελεί απειλή για τα στρατεύματα της στην Συρία.

1

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Μωρέ ας μην είχαν τις πλάτες του ΝΑΤΟ δεν θα έβγαζαν τσιμουδιά. Ο ένας έχει F16 (ως και η Ελλάδα έχει νεότερα Block 50 vs 52 δικά μας), ανύπαρκτη αεράμυνα, απλά φρεγάτες, άρματα (παλαιότερα και από της Ελλάδας Α5 vs A6 δικά μας) και ο άλλος σχεδόν 4 πλάσια αεροπορία (με καλύτερα αεροπλάνα), την καλύτερη αεράμυνα του κόσμου, destroyers, cruisers, αεροπλανοφόρο, διηπειρωτικά βαλλιστικά (ICBM) και πυρηνικά υποβρύχια. Η Τουρκία λένε έχει τον 2ο μεγαλύτερο στρατό του ΝΑΤΟ λες και ο σύγχρονος πόλεμος (πόσο μάλλον 2 χωρών που δεν συνορεύουν) γίνεται με το πεζικό..

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ