Αεροπλάνο της Βritish Airways έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας

Αεροπλάνο της Βritish Airways έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας Facebook Twitter
0

Ένα αεροσκάφος των Βρετανικών Αερογραμμών πήρε φωτιά στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας χθες, αλλά οι φλόγες σβήστηκαν και μόνο δύο άτομα τραυματίστηκαν, και αυτά ελαφρά, είπε στο ηλεκτρονικό κοινωνικό δίκτυο Twitter το διεθνές αεροδρόμιο McCarran. Το αεροπλάνο είχε 159 επιβάτες και 13 μέλη πληρώματος.


Φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό από το χώρο έδειχνε το αεροπλάνο, που εκτελούσε την πτήση 2276 με προορισμό το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, ζωσμένο στις φλόγες και πυκνό μαύρο καπνό μετά από την ματαίωση της απογείωσης. Οι επιβαίνοντες βγήκαν από τις φουσκωτές τσουλήθρες διαφυγής.

Αεροπλάνο της Βritish Airways έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας Facebook Twitter


Αρχές του αεροδρομίου είπαν ότι η φωτιά είχε σβηστεί, και εξέδωσαν φωτογραφία που δείχνει την καμμένη άτρακτο του σκάφους. Πρόσθεσαν ότι οι άλλοι τρεις διάδρομοι του αεροδρομίου λειτουργούσαν κανονικά.


Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στον αριστερό κινητήρα κατά την απογείωση, είπε ο Ίαν Γκρέγκορ, εκπρόσωπος της οµοσπονδιακής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (FAA).

Αεροπλάνο της Βritish Airways έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας Facebook Twitter
Αεροπλάνο της Βritish Airways έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας Facebook Twitter


Αντιπρόσωπος της British Airways, θυγατρικής της IAG, είπε ότι η ασφάλεια είναι προτεραιότητα της εταιρείας και ότι η εταιρεία φροντίζει τους πελάτες της.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM