9 πολίτες νεκροί από βλήματα όλμου στη Δαμασκό

9 πολίτες νεκροί από βλήματα όλμου στη Δαμασκό Facebook Twitter
0


Τουλάχιστον 9 πολίτες σκοτώθηκαν και 16 τραυματίστηκαν από βλήματα όλμου που ερρίφθησαν στη Δαμασκό, δήλωσε σήμερα εργαζόμενος σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Συρίας.


"Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, 9 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 16 διακομίσθηκαν από ασθενοφόρα της Ερυθράς Ημισελήνου σε νοσοκομεία", δήλωσε η νοσοκομειακή αυτή πηγή στο RIA Novosti. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αριθμός των θυμάτων θα ανέβει μια και αυτός προκύπτει σύμφωνα με πρώτο απολογισμό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, νάρκες εξερράγησαν στον καταυλισμό προσφύγων Αλ Βαφίντιν και στις περιοχές Αλ Άσαντ και Αμπάσιν στο κέντρο της Δαμασκού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM
Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM