Η Τουρκία απαντά με Madonna, Lopez και Bieber στο ρωσικό εμπάργκο

Η Τουρκία απαντά με Madonna, Lopez και Bieber στο ρωσικό εμπάργκο Facebook Twitter
0

Μια τεράστια επίθεση δημοσιότητας θα είναι πιθανόν η τουρκική απάντηση στο ρωσικό εμπάργκο στην Τουρκία, που υπολογίζεται ότι θα επιφέρει απώλειες 11 δισεκ. δολαρίων στην τουρκική οικονομία.

Το Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας παρουσίασε στον αρμόδιο υπουργό πρόταση για συναυλίες με Madonna, Jennifer Lopez και Justin Bieber, ώστε με τη βοήθεια αυτών των σταρ να αναβιώσει η τουρκική αγορά και οικονομία.

Η απώλεια στην πόλη της Αττάλειας από τις ακυρώσεις των Ρώσων τουριστών υπολογίζεται στο 18%, ενώ και η μείωση των τιμών προκειμένου να συγκρατηθεί ο αριθμός των τουριστών επιφέρει απώλειες στις εισπράξεις.

Στη συγκεκριμένη πόλη, μία στις 4 κατοικίες που πουλήθηκαν σε αλλοδαπούς έχει αγοραστεί από Ρώσους, ενώ και το εμπάργκο από τη Μόσχα στα τουρκικά προϊόντα δημιουργεί στην Αττάλεια απώλειες ύψους 350 εκατομμυρίων, τις οποίες δεν έχει μπορέσει η τοπική οικονομία να αναπληρώσει με εναλλακτικές αγορές.

Στην έκθεση προς τον υπουργό παρουσιάζονται τέσσερα σενάρια για το ύψος των οικονομικών απωλειών από τη Ρωσία για το 2016 και προτείνεται η μία απάντηση με τους τρείς διάσημους στάρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Διεθνή / Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία που είχε και αφορούσε τα δισέγγονά της

Αν και το παλάτι δεν αποκάλυψε ποτέ λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, φέρεται να επιδεινώθηκε το καλοκαίρι του 2022 και σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρχε μια αίσθηση αποχαιρετισμού στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Λίβανος: Πότε οι συνομιλίες με Ισραήλ, το μήνυμα της Χεζμπολάχ - Έκκληση να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί

Αφού τέθηκε σε εφαρμογή κατάπαυση πυρός ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν, το Ισραήλ υποστήριξε- αντίθετα με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν που ήταν ο μεσολαβητής «κλειδί»- ότι ο Λίβανος δεν συμπεριλαμβανόταν στη συμφωνία
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ FAST FOOD ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διεθνή / Γαλλία: Το fast food εκτοξεύεται στη «γενέτειρα» της haute cuisine, προκαλώντας ανησυχία στον κλάδο

Πλέον περισσότερο από το μισό της αγοράς προέρχεται από fast food και fast casual επιχειρήσεις, σε μία τάση που στηρίζεται κυρίως στους νεότερους καταναλωτές και στα social media
THE LIFO TEAM