LIVE!

Η Τουρκία απαντά με Madonna, Lopez και Bieber στο ρωσικό εμπάργκο

Η Τουρκία απαντά με Madonna, Lopez και Bieber στο ρωσικό εμπάργκο Facebook Twitter
0

Μια τεράστια επίθεση δημοσιότητας θα είναι πιθανόν η τουρκική απάντηση στο ρωσικό εμπάργκο στην Τουρκία, που υπολογίζεται ότι θα επιφέρει απώλειες 11 δισεκ. δολαρίων στην τουρκική οικονομία.

Το Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας παρουσίασε στον αρμόδιο υπουργό πρόταση για συναυλίες με Madonna, Jennifer Lopez και Justin Bieber, ώστε με τη βοήθεια αυτών των σταρ να αναβιώσει η τουρκική αγορά και οικονομία.

Η απώλεια στην πόλη της Αττάλειας από τις ακυρώσεις των Ρώσων τουριστών υπολογίζεται στο 18%, ενώ και η μείωση των τιμών προκειμένου να συγκρατηθεί ο αριθμός των τουριστών επιφέρει απώλειες στις εισπράξεις.

Στη συγκεκριμένη πόλη, μία στις 4 κατοικίες που πουλήθηκαν σε αλλοδαπούς έχει αγοραστεί από Ρώσους, ενώ και το εμπάργκο από τη Μόσχα στα τουρκικά προϊόντα δημιουργεί στην Αττάλεια απώλειες ύψους 350 εκατομμυρίων, τις οποίες δεν έχει μπορέσει η τοπική οικονομία να αναπληρώσει με εναλλακτικές αγορές.

Στην έκθεση προς τον υπουργό παρουσιάζονται τέσσερα σενάρια για το ύψος των οικονομικών απωλειών από τη Ρωσία για το 2016 και προτείνεται η μία απάντηση με τους τρείς διάσημους στάρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ χάνει τη συμπάθεια των Αμερικανών σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ χάνει τη συμπάθεια των Αμερικανών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση

Μετά από δύο δεκαετίες, η παραδοσιακή συναίνεση των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή φαίνεται να καταρρέει με τους Αμερικανούς να είναι πιο διχασμένοι και επιφυλακτικοί από πριν
THE LIFO TEAM
Στο δικαστήριο ο Justin Timberlake για το βίντεο της σύλληψής του

Διεθνή / Στο δικαστήριο ο Justin Timberlake για το βίντεο της σύλληψής του

Ο Justin Timberlake προσέφυγε εκ νέου στο δικαστήριο ζητώντας να μπλοκαριστεί η δημοσιοποίηση οκτάωρου βίντεο από τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 2024, επικαλούμενος λόγους ιδιωτικότητας, καθώς αμερικανικά μέσα έχουν καταθέσει αιτήματα πρόσβασης βάσει της νομοθεσίας περί ελευθερίας πληροφόρησης.
THE LIFO TEAM
Η τεχνητή νοημοσύνη αποκτά… φιλόσοφο

Τech & Science / Anthropic: Η τεχνητή νοημοσύνη αποκτά… φιλόσοφο

Η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης Anthropic έχει αναθέσει σε φιλόσοφο τη διαμόρφωση του ηθικού πλαισίου του chatbot Claude, δημιουργώντας ένα εσωτερικό «σύνταγμα» 30.000 λέξεων που καθοδηγεί τον τρόπο με τον οποίο το σύστημα απαντά σε σύνθετα ηθικά ζητήματα.
THE LIFO TEAM
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ LIVE

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: Ο νέος ηγέτης του Ιράν και το τηλεφώνημα Τραμπ-Νετανιάχου

Νέες επιθέσεις Ισραήλ στον Λίβανο - Οι Φρουροί της Επανάστασης υποστηρίζουν πως έχουν τον «πλήρη έλεγχο» στα Στενά του Ορμούζ - Συντρίμμια σκότωσαν 11χρονη στο Κουβέιτ - Όλες οι εξελίξεις
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ εξετάζει υποστήριξη ένοπλων ομάδων κατά του ιρανικού καθεστώτος

Ο Τραμπ μίλησε την Κυριακή με Κούρδους ηγέτες και συνεχίζει επαφές με άλλους τοπικούς παράγοντες, σε μια προσπάθεια να αξιολογήσει ποιοι θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τη σημερινή αδυναμία της Τεχεράνης
THE LIFO TEAM