Συνελήφθη πρόσφυγας στη Σερβία με το ίδιο συριακό διαβατήριο που βρέθηκε στο Παρίσι

Συνελήφθη πρόσφυγας στη Σερβία με το ίδιο συριακό διαβατήριο που βρέθηκε στο Παρίσι Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με την εφημερίδα Blic του Βελιγραδίου,  η σερβική αστυνομία συνέλαβε έναν πρόσφυγα που είχε στην κατοχή του συριακό διαβατήριο με το ίδιο όνομα με αυτό που βρέθηκε στο Παρίσι σε ένα από τα σημεία όπου πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι το έγγραφο είχε το ίδιο όνομα και τα ίδια δεδομένα αλλά διαφορετική φωτογραφία και  ανακαλύφθηκε το Σάββατο στο κέντρο υποδοχής στο Πρέσεβο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο άνδρας που κατείχε το διαβατήριο κρατείται για ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι ένα διαβατήριο Συρίας βρέθηκε κοντά στο πτώμα του ενός από τους τρομοκράτες της επίθεσης στο Παρίσι, έξω από το Σταντ ντε Φρανς. Το όνομα που έγραφε ήταν Άχμαντ αλ Μοχάμαντ, και η ηλικία 25 ετών.

Τα δαχτυλικά αποτυπώματα του καμικάζι που ελέγχθηκαν αντιστοιχούν, όπως ανακοινώθηκε, με αυτά ενός άνδρα που πέρασε από την Τουρκία στην Ελλάδα στην περιοχή της Λέρου, στις 3 Οκτωβρίου και ταυτοποιήθηκε από τις ελληνικές αρχές. Σύμφωνα με την Blic, «είναι πολύ πιθανό οι δύο άνδρες να αγόρασαν χωριστά πλαστά συριακά διαβατήρια από τον ίδιο πλαστογράφο στην Τουρκία».

 Το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών δεν θέλησε  προς το παρόν να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ