Κάμερα καταγράφει την σοκαριστική εν ψυχρώ εκτέλεση αστυνομικού από την επίθεση στο Παρίσι

Κάμερα καταγράφει την σοκαριστική εν ψυχρώ εκτέλεση αστυνομικού από την επίθεση στο Παρίσι Facebook Twitter
19

Τουλάχιστον δώδεκα άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο αστυνομικοί, σκοτώθηκαν σήμερα στην επίθεση που εξαπέλυσαν ένοπλοι κουκουλοφόροι στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, μια ενέργεια χωρίς προηγούμενο στην ιστορία του γαλλικού Τύπου. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, οι δράστες, που ήταν ντυμένοι στα μαύρα, ήταν τουλάχιστον δύο και κρατούσαν Καλάσνικοφ και εκτοξευτήρα ρουκετών.

Σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή που επικαλέστηκε τις μαρτυρίες των αυτοπτών, οι δράστες φώναξαν "πήραμε εκδίκηση για τον προφήτη" Φεύγοντας από τον τόπο της επίθεσης οι ένοπλοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν αστυνομικό Στη συνέχεια έβαλαν στο στόχαστρο έναν οδηγό και παρέσυραν έναν πεζό, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε ύψιστο συναγερμό τέθηκε η περιφέρεια του Παρισιού, ανακοίνωσε η γαλλική Προεδρία.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γαλλία εγκρίνει τον προϋπολογισμό μετά από μήνες διαμάχης και προτάσεων μομφής

Διεθνή / Η Γαλλία ενέκρινε τον κρατικό προϋπολογισμό μετά από μήνες διαμάχης και προτάσεων μομφής

Ο Γάλλος πρωθυπουργός Λεκορνί κατάφερε να περάσει τον προϋπολογισμό μόνο επειδή το Σοσιαλιστικό Κόμμα συμφώνησε να μην καταψηφίσει την κυβέρνηση, με αντάλλαγμα ορισμένες παραχωρήσεις
THE LIFO TEAM
Η Ινδία σύναψε εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ και σταματά να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο

Διεθνή / Η Ινδία σύναψε εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ και σταματά να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο

«Συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο και να αγοράζει πολύ περισσότερο πετρέλαιο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και, ενδεχομένως, από τη Βενεζουέλα», ανέφερε ο Τραμπ σχετικά με τη συζήτησή του με τον Ναρέντρα Μόντι
THE LIFO TEAM
«Νομίζεις ότι είσαι ο ίδιος ο διάβολος;» - Στο φως εκατοντάδες αποχαρακτηρισμένα αρχεία του Τζέφρι Έπσταϊν

Διεθνή / «Νομίζεις ότι είσαι ο ίδιος ο διάβολος;» - Στο φως εκατοντάδες αποχαρακτηρισμένα αρχεία του Τζέφρι Έπσταϊν

Η δημοσιοποίηση των αρχείων στα social media και στην παγκόσμια δημοσιογραφία δείχνει ότι το θέμα δεν πρόκειται να «σβήσει» σύντομα, και οι αντιδράσεις, πολιτικές και κοινωνικές, αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Το χυδαίο σχόλιο της Σάρα Φέργκιουσον για την κόρη τους σε email με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Το χυδαίο σχόλιο της Σάρα Φέργκιουσον για την κόρη τους σε email με τον Έπσταϊν

Τα νέα έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων email μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου και του Τζέφρι Έπσταϊν, που δείχνουν τη στενή και συχνή επικοινωνία τους ακόμα και μετά την καταδίκη του δεύτερου, αλλά και φωτογραφίες του αδελφού του βασιλιά Καρόλου σε διάφορες περιστάσεις
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Ετσι, αυτά τα τέρατα δεν δημιουργήθηκαν σε κενό αέρος. Μην ξεχνάμε οτι πριν τρια χρόνια η Ευρώπη υποστήριζε την Συριακή αντισταση, οπού μετά αποδείχτηκε οτι δεν ήταν τίποτα άλλο από τρελαμένους τζιχαντιστές του καλλιφάτου, υπήρχε περίπτωση να μην μας έρθει μπουμεραγκ.
Κι όλα αυτά με υπόβαθρο τη θρησκεία. Και μην αρχίσετε ... Μα υπαρχουν καλοί θρησκευόμενοι άνθρωποι....Οταν καλλιεργεις συστηματικά το παράλογο έναντι της λογικής, πολλά θα γίνονται, μικρά και μεγάλα, όχι απαραίτητα φόνοι...
φυσικα και υπαρχουν καλοι θρησκευομενοι ανθρωποι. σαφως και οι θρησκειες δε βασιζονται στη λογικη. αν βασιζοταν εκει θα ηταν φυσικη και μελετη περιβαλλοντος. οποιος θελει ας πιστευει οπου θελει αρκει να μην παραβαινει τους με σαφηνεια καθορισμενους νομους. και εσυ μπορεις να μην πιστευεις πουθενα αρκει να μην παραβαινεις τους με σαφηνεια καθορισμενους νομους.
Αρκεί οι με σαφήνεια καθορισμένοι νόμοι, να είναι υπέρ του λαού και της δημοκρατίας, και καθορισμένοι δημοκρατικά και όχι με νομοθετικά διατάγματα.
Αν και αθεος θεωρω οτι υπαρχουν θρησκειες αγαπης.Για παραδειγμα ο χριστιανισμος προωθει τον αλτρουισμο,την συγχωρεση και την ισοτητα μεταξυ των ανθρωπων(ανθρωπων!οχι μονο των πιστων).Το γεγονος οτι καθε θρησκεια καταχρηζεται απο ανθρωπους για εξουσια,λεφτα κ.α(που μαλλον εκει εστιαζει το σχολιο σου) δεν εχει να κανει με τη θρησκεια αλλα με τους ανθρωπους.
Αφού λές οτι είσαι άθεος, θα γνωρίζεις οτι οι θρησκείες είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα για την χειραγώγηση και υποταγή του πλήθους, απο τους εκάστοτε εξουσιαστές. Υπο αυτή την πραγματικότητα, ο αλτρουϊσμός, η συγχώρεση και η ισότητα του χριστιανισμού πού ακριβώς βρίσκονται; Εδώ και 2000 χρόνια δεν θα έπρεπε να έχουν επικρατήσει στις χριστιανικές κοινωνίες; ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΤΕ, ΜΗ ΚΤΗΣΗΣΘΕ ΧΡΥΣΟΝ ΜΗΔΕ ΑΡΓΥΡΟΝ ΜΗΔΕ ΧΑΛΚΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΖΩΝΑΣ ΥΜΩΝ, το βλέπεις αυτό στις χριστιανικές κοινωνίες;Αν κάθε θρησκεία καταχρήζεται απο τους ανθρώπους όπως λές, τότε όλες είναι της ΑΓΑΠΗΣ, που σημαίνει οτι δεν θα σε ενοχλούσε αν τα παιδιά σου (αν έχεις) πίστευαν το ένα στο ισλάμ το άλλο στον βουδισμό, και ίσως ένα τρίτο στον γιαχβέ, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΙΛΑΝΕ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ.
Έχετε ποτέ σκευτεί πόση δύναμη μπορεί να δώσει σε κάποιον η θρησκευτική πίστη; Η πίστη σε κάτι ανώτερο όπως ένας θεός; Μπορεί εμείς οι άθεοι να το περιφρονούμε, αλλα προσπαθήστε λίγο να έρθετε στην θέση τους. Ας αφήσω να εννοείται οτι δεν αναφέρομαι στους εξτρεμιστές.