Καπνοί εμφανίστηκαν σε καμπίνες αεροσκαφών της ίδιας εταιρείας

Καπνοί εμφανίστηκαν σε καμπίνες αεροσκαφών της ίδιας εταιρείας Facebook Twitter
0

Καπνός εμφανίστηκε στην καμπίνα δυο αεροσκαφών της εταιρείας Porter Airlines αναγκάζοντάς τα να πραγματοποιήσουν  επείγουσα προσγείωση, σύμφωνα με εκπρόσωπο των καναδικών περιφερειακών αερογραμμών.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,  στην πτήση Porter Airlines 723 που είχε αναχωρήσει από αεροδρόμιο το Τορόντο με προορισμό την Ουάσινγκτον. Μόλις έγιναν ορατοί οι καπνοί, το αεροσκάφος αναγκάστηκε να αποκλίνει από την πορεία του και να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο της μικρής πόλης Ουίλιαμσπορτ στην Πενσυλβάνια, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ. Οι 66 επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς πρόβλημα και έφθασαν στον τελικό προορισμό τους με άλλο αεροσκάφος.

Λίγες ώρες αργότερα καπνοί εμφανίστηκαν σε  πτήση της Porter Airlines με προορισμό το Σάντμπερι του Οντάριο, σε ένα Dash-8, ένα δικινητήριο ελικοφόρο αεροσκάφος της κατασκευάστριας εταιρίας Bombardier που είχε επίσης αναχωρήσει από το Μπίσοπ. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, "ένας από τους δύο κινητήρες ετέθη εκτός λειτουργίας" και το αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Καναδά.

Οι 74 επιβάτες έχουν αποβιβαστεί και θα ταξιδέψουν με άλλη πτήση αργότερα σήμερα για το Σάντμπερι. Δύο επιβάτες και δύο μέλη του πληρώματος υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις μετά το περιστατικό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ