Εξακολουθούν να βρίσκουν σορούς στο σημείο συντριβής του Μπόινγκ στην Ουκρανία

Εξακολουθούν να βρίσκουν σορούς στο σημείο συντριβής του Μπόινγκ στην Ουκρανία Facebook Twitter
0

Η διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων που βρίσκεται και ερευνά στο σημείο συντριβής της πτήσης MH17 της Malaysia Airlines ανακάλυψε το Σάββατο και άλλα πτώματα επιβατών της μοιραίας πτήσης MH17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Οι επιπλέον σοροί θα μεταφερθούν την Κυριακή στην ουκρανική πόλη Χάρκοβο και στη συνέχεια θα γίνει η αεροπορική τους μεταφορά στην Ολλανδία όπου και αναμένεται η αναγνώρισή τους.

Σε αποχώρηση από το σημείο υποχρεώθηκαν οι ομάδες των ερευνητών το Σάββατο καθώς οι μάχες μεταξύ ουκρανικών δυνάμεων και φιλορώσων αυτονομιστών εντάθηκαν και έφτασαν στο σημείο συντριβής σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ).

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι εμπειρογνώμονες του ΟΑΣΕ τις τελευταίες ημέρες. Δεκάδες ακόμη πτώματα και αποδεικτικά στοιχεία παραμένουν στο σημείο της συντριβής σύμφωνα με τις αναφορές των διεθνών παρατηρητών και τις εικόνες που έχουν καταγραφεί στο βίντεο ντοκουμέντο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM