Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι ενώ προσπαθούσε να μπει στο Μπάκινγχαμ

Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι ενώ προσπαθούσε να μπει στο Μπάκινγχαμ Facebook Twitter
0

Ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη σήμερα την ώρα που προσπαθούσε να μπει στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, την κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι. Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας είπε ότι η Βασίλισσα δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο κτίριο. 

Το περιστατικό σημειώνεται μόλις μετά από ένα μήνα μιας σοβαρότατης παραβίασης, όταν δύο άνδρες συνελήφθησαν στα ανάκτορα, με τον ένα να έχει καταφέρει να μπει στο παλάτι. Η πιο επικίνδυνη περίπτωση είχε σημειωθεί το 1982 όταν ένας παρείσακτος κατάφερε να μπει σε δωμάτιο που κοιμόταν η Βασίλισσα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM