Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι ενώ προσπαθούσε να μπει στο Μπάκινγχαμ

Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι ενώ προσπαθούσε να μπει στο Μπάκινγχαμ Facebook Twitter
0

Ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη σήμερα την ώρα που προσπαθούσε να μπει στα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ, την κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι. Εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας είπε ότι η Βασίλισσα δεν ήταν εκείνη τη στιγμή στο κτίριο. 

Το περιστατικό σημειώνεται μόλις μετά από ένα μήνα μιας σοβαρότατης παραβίασης, όταν δύο άνδρες συνελήφθησαν στα ανάκτορα, με τον ένα να έχει καταφέρει να μπει στο παλάτι. Η πιο επικίνδυνη περίπτωση είχε σημειωθεί το 1982 όταν ένας παρείσακτος κατάφερε να μπει σε δωμάτιο που κοιμόταν η Βασίλισσα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Προσφέρεται να ανοίξει ξανά τα Στενά του Ορμούζ αν οι ΗΠΑ άρουν τον αποκλεισμό τους

Η πρόταση του Ιράν για άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ με αντάλλαγμα την άρση του αμερικανικού αποκλεισμού και τον τερματισμό του πολέμου εντείνει το γεωπολιτικό αδιέξοδο και προκαλεί νέα αναταραχή στις διεθνείς αγορές ενέργειας
THE LIFO TEAM