Το «δεξί χέρι» του Οσάμα Μπιν Λάντεν ζει σε σπίτι 1 εκατ. λιρών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το «δεξί χέρι» του Οσάμα Μπιν Λάντεν ζει σε σπίτι 1 εκατ. λιρών στο Ηνωμένο Βασίλειο Facebook Twitter
Getty Images
0

Xλιδή και πολυτέλεια φαίνεται να απολαμβάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο εκπρόσωπος του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην Ευρώπη. 

Ο λόγος για τον 60χρονο καταδικασμένο τρομοκράτη Adel Abdel-Bary, ο οποίος αποφυλακίστηκε, πείθοντας τους δικαστές στις ΗΠΑ ότι λόγω παχυσαρκίας είναι πιο ευάλωτος στο να κολλήσει κορωνοϊό. Η εύθραυστη υγεία του, ήταν ένας «εξαιρετικός και επιτακτικός» λόγος για «συμπονετική» πρόωρη απελευθέρωση, υποστήριξαν σε αμερικανικό δικαστήριο οι δικηγόροι του.

Ωστόσο, φωτογραφίες που κυκλοφορούν από την βρετανική εφημερίδα «The Sun» δείχνουν έναν άνθρωπο σε καλή φόρμα. 

Το «δεξί χέρι» του Οσάμα Μπιν Λάντεν και μέλος της Αλ Κάιντα, είναι πατέρας έξι παιδιών. Ζει με την 59χρονη σύζυγό του Ragaa, στο σπίτι τους αξίας 1 εκατ. λιρών στο Βορειοδυτικό Λονδίνο μετά από 21 χρόνια που πέρασε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Ο Bary που κατάγεται από την Αίγυπτο, αποφυλακίστηκε αρκετές εβδομάδες νωρίτερα του προγραμματισμένου, λόγω ανησυχιών για τα κρούσματα του κορωνοϊού στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο συνεργάτης του Οσάμα Μπιν Λάντεν καταδικάστηκε το 2015 σε 25ετή κάθειρξη, αλλά προσμετρήθηκαν και τα χρόνια που πέρασε στις βρετανικές φυλακές όσο προσπαθούσε να αποτρέψει την έκδοσή του στις ΗΠΑ. Ο δικηγόρος είπε στους είπε στους δημοσιογράφους ότι ο πελάτης του θέλει τώρα να ζήσει μια ήσυχη ζωή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ