Λεωφορείο στη Νέα Υόρκη κόβεται σχεδόν στα δύο και κρέμεται από αυτοκινητόδρομο [BINTEO]

Λεωφορείο στη Νέα Υόρκη κόβεται σχεδόν στα δύο και κρέμεται από αυτοκινητόδρομο [BINTEO] Facebook Twitter
Λεωφορείο στη Νέα Υόρκη κόβεται σχεδόν στα δύο και κρέμεται από αυτοκινητόδρομο (Twitter)
0

Ένα λεωφορείο στη Νέα Υόρκη κόπηκε στα δύο και παρέμεινε κρεμασμένο στο κενό μετά από σύγκρουση σε αυτοκινητόδρομο στο Μπρονξ, όπως ανέφεραν την Πέμπτη το βράδυ, οι αρχές της πόλης.

Επτά άτομα υπέστησαν μικρούς τραυματισμούς από το ατύχημα, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο NBC New York.

Η πυροσβεστική υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι έσπευσαν αρκετές μονάδες στη σκηνή. Όλοι οι τραυματίες ήταν επιβάτες του λεωφορείου και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο Mark D Levine, μέλος του συμβουλίου της Νέας Υόρκης έγραψε στο Twitter ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είχαν αποκλείσει την περιοχή. Το πρακτορείο NYEM ανέφερε ότι η σύγκρουση είχε γίνει στην περιοχή του  αυτοκινητόδρομου Cross Bronx και της University Avenue και κάλεσε τους ανθρώπους να αποφύγουν την περιοχή.

Πλάνα από το διπλό λεωφορείο (ακορντεόν) που δημοσιεύτηκαν στα social media, το δείχνουν να έχει σχεδόν κοπεί στα δύο, με το ένα μέρος του να ισορροπεί στον δρόμο και το άλλο να έχει πέσει στο κενό. Δεν ήταν σαφές πόσοι επιβάτες ακριβώς βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο.

 

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ