Η Χίλαρι Κλίντον τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ για την απαγόρευση του Twitter, χωρίς να γράψει λέξη

Η Χίλαρι Κλίντον τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ για την απαγόρευση του Twitter, χωρίς να γράψει λέξη Facebook Twitter
EPA
0

Με μία ανάρτηση, στην οποία δεν χρειάστηκε να γράψει λέξη, σχολίασε η Χίλαρι Κλίντον την απόφαση του Twitter να αναστείλει μόνιμα τον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Κλίντον- εναντίον της οποίας κάνει επί χρόνια επιθέσεις μέσω Twitter ο Τραμπ- σχολίασε την απόφαση με μια παλιά ανάρτησή της και το σύμβολο «τικ», το «τσεκάρισμα» ότι κάτι που ήταν στη λίστα υλοποιήθηκε.

Στο παλιό tweet της, που αναδημοσίευσε, η Κλίντον έγραφε προς τον Τραμπ «κλείσε τον λογαριασμό σου». Με αυτό τον τρόπο του είχε απαντήσει, όταν τότε ο Ρεπουμπλικάνος είχε χλευάσει τη Δημοκρατική αντίπαλό του για τη στήριξη του Μπαράκ Ομπάμα. «Πόση ώρα πήρε στους 823 ανθρώπους της ομάδας σου να το σκεφτούν αυτό;», της είχε απαντήσει τότε ο Τραμπ.


Αυτή τη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα έχει αυτή την ευκαιρία. Το Twitter όχι μόνο ανέστειλε μόνιμα τον προσωπικό λογαριασμό του, αλλά δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί και άλλους λογαριασμούς. Ήδη διαγράφηκαν αναρτήσεις που έκανε μέσω του προεδρικού λογαριασμού και εκείνου που έχει η προεκλογική καμπάνια του.

Αρχικά το Τwitter είχε επιβάλει 12ωρο μπλοκάρισμα στον λογαριασμό του Τραμπ, στον απόηχο της εισβολής στο Καπιτώλιο. Όμως, ο απερχόμενος πρόεδρος συνέχισε να παραβιάζει τους κανονισμούς της πλατφόρμας, κάτι που οδήγησε στη μόνιμη αναστολή. Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από δύο αναρτήσεις του το πρωί της Παρασκευής, που θεωρήθηκε ότι είναι πολύ πιθανό να ενθαρρύνουν και να εμπνεύσουν ανθρώπους να επαναλάβουν τις εγκληματικές ενέργειες στο Καπιτώλιο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ