Απεργία της ΓΣΕΕ

CNN: Πυροβόλησαν γυναίκα στο στήθος στο Καπιτώλιο - Σε κρίσιμη κατάσταση

CNN: Πυροβόλησαν γυναίκα στο στήθος στο Καπιτώλιο - Σε κρίσιμη κατάσταση Facebook Twitter
GETTY
0

Μία γυναίκα πυροβολήθηκε στους χώρους του Καπιτωλίου και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNN. 

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό πρακτορείο, η γυναίκα δέχθηκε σφαίρα στο στήθος και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με δύο πηγές που έχουν γνώση του ζητήματος. 

Το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο NBC NEWS μετέδωσε πως ένα άτομο δέχθηκε πυρά από αξιωματικό των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

 

Προς το παρόν άγνωστο παραμένει ποιος άνοιξε πυρ ούτε έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες. 

Η αστυνομία του Καπιτωλίου στις ΗΠΑ έθεσε σε lockdown το κτηριακό συγκρότημα, μετά την εισβολή διαδηλωτών.

Έπειτα από κάλεσμα του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου, χιλιάδες υποστηρικτές του συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Ουάσιγκτον. Μετά την ομιλία του κοντά στον Λευκό Οίκο, όπου δήλωσε ότι δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθεί την ήττα,  πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το Καπιτώλιο και στη συνέχεια εισέβαλε στο Κογκρέσο, την ώρα που συνεδρίαζε για την τυπική επικύρωση της εκλογικής νίκης του Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο των New York Times, εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε στα κεντρικά γραφεία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και απενεργοποιήθηκε με ασφάλεια.

Με πληροφορίες από CNN, New York Times και NBC

Διεθνή
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ