Ο Έλον Μασκ συνεχίζει να αμφισβητεί τα τεστ: «Μάλλον έχω ήπια συμπτώματα Covid-19»

Ο Έλον Μασκ συνεχίζει να αμφισβητεί τα τεστ: «Μάλλον έχω ήπια συμπτώματα Covid-19» Facebook Twitter
0

Ο Έλον Μασκ δήλωσε χθες ότι «το πιθανότερο» είναι πως αποτελεί ήπια περίπτωση της COVID-19, ενώ συνέχισε να αμφισβητεί την ακρίβεια των τεστ.

«Λαμβάνω εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα από διαφορετικά εργαστήρια, αλλά το πιθανότερο είναι ότι είμαι ήπια περίπτωση [της] covid. Τα συμπτώματά μου είναι αυτά ενός μικρού κρυώματος, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο κορωνοϊός είναι ένας τύπος κρυώματος», ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla δεν ανέφερε εάν τα αποτελέσματα ήταν από τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), που είναι ακριβέστερα από τα λεγόμενα «γρήγορα» τεστ.

«Κάποια σκαμπανεβάσματα. Μοιάζει με ένα συνηθισμένο κρύωμα, αλλά περισσότερος σωματικός πόνος και βαρύ κεφάλι παρά βήχας/φτάρνισμα», απάντησε σε χρήστη που τον ρώτησε για τα συμπτώματα.

Ο Έλον Μασκ τόνισε την Πέμπτη ότι τα αποτελέσματα γρήγορων τεστ αντιγόνων από την ίδια συσκευή, με την ίδια μέθοδο, βγήκαν δύο φορές θετικά και δύο φορές αρνητικά – την ίδια μέρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM