Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Ουκρανίας

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Facebook Twitter
Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Ουκρανίας (EPA)
0

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα τεθεί σε απομόνωση, ανέφερε σχετικό tweet της ουκρανικής προεδρίας. 

«Δεν υπάρχουν τυχεροί άνθρωποι για τους οποίους ο COVID19 δεν αποτελεί απειλή. Παρά όλα τα μέτρα της καραντίνας, βγήκα θετικός», δήλωσε ο Ζελένσκι.

«Νιώθω καλά και παίρνω πολλές βιταμίνες. Υπόσχομαι να απομονωθώ αλλά συνεχίζω να δουλεύω. Θα ξεπεράσω τον COVID19 όπως κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Θα γίνω καλά» έγραψε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο είχε πει ότι σκεφτόταν να μολυνθεί με κορωνοϊό για να αποδείξει στους Ουκρανούς ότι «δεν είναι η πανούκλα».

«Το μόνο πράγμα που με σταμάτησε είναι ότι κάποιος είπε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πουν ότι είναι ένα επικοινωνιακό κόλπο» είχε πει.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, η σύζυγός του νόσησε με COVID-19 και νοσηλεύτηκε για αρκετές εβδομάδες.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Ζελένσκι είπε ότι η κυβέρνησή του εξετάζει το ενδεχόμενο θέσπισης μέτρων lockdown προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

 

Με πληροφορίες του Politico

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM