Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Ουκρανίας

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Facebook Twitter
Θετικός στον κορωνοϊό ο Πρόεδρος της Ουκρανίας (EPA)
0

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα τεθεί σε απομόνωση, ανέφερε σχετικό tweet της ουκρανικής προεδρίας. 

«Δεν υπάρχουν τυχεροί άνθρωποι για τους οποίους ο COVID19 δεν αποτελεί απειλή. Παρά όλα τα μέτρα της καραντίνας, βγήκα θετικός», δήλωσε ο Ζελένσκι.

«Νιώθω καλά και παίρνω πολλές βιταμίνες. Υπόσχομαι να απομονωθώ αλλά συνεχίζω να δουλεύω. Θα ξεπεράσω τον COVID19 όπως κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Θα γίνω καλά» έγραψε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο είχε πει ότι σκεφτόταν να μολυνθεί με κορωνοϊό για να αποδείξει στους Ουκρανούς ότι «δεν είναι η πανούκλα».

«Το μόνο πράγμα που με σταμάτησε είναι ότι κάποιος είπε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να πουν ότι είναι ένα επικοινωνιακό κόλπο» είχε πει.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, η σύζυγός του νόσησε με COVID-19 και νοσηλεύτηκε για αρκετές εβδομάδες.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Ζελένσκι είπε ότι η κυβέρνησή του εξετάζει το ενδεχόμενο θέσπισης μέτρων lockdown προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

 

Με πληροφορίες του Politico

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Λίβανος: Oι πολίτες επιστρέφουν μετά την εύθραυστη εκεχειρία αντικρίζοντας εικόνες καταστροφής

«Μου είπαν ότι το σπίτι μου έχει καταστραφεί, αλλά ήθελα να το δω με τα μάτια μου» - Κτίρια έχουν ισοπεδωθεί, δρόμοι έχουν καταστραφεί και πολλές κατοικίες είχαν καεί ή υποστεί σοβαρές ζημιές από αεροπορικά πλήγματα
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

Διεθνή / Ιταλία: Μπόνους σε δικηγόρους για να πείθουν τους μετανάστες-πελάτες τους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους

Το ακριβές ποσό δεν καθορίζεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μελόνι, ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιταλικού Τύπου ανέρχεται περίπου στα 615 ευρώ
THE LIFO TEAM