Γκέι μπαρ έγιναν εκλογικά κέντρα σε Χιούστον και Σαν Φρανσίσκο

Γκέι μπαρ έγιναν εκλογικά κέντρα σε Χιούστον και Σαν Φρανσίσκο Facebook Twitter
Γκέι μπαρ έγιναν εκλογικά κέντρα σε Χιούστον και Σαν Φρανσίσκο (Facebook/Buddy's)
0

Το Buddy's, ένα μπαρ για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στο Χιούστον, έγινε εκλογικό κέντρο και μαζί με την ψηφοφορία πρόσφερε μία μοναδική διασκέδαση.

«Ήταν υπέροχο! Η ρεσεψιόν ήταν εξαιρετικά θετική. Οι εργαζόμενοι στην εκλογική διαδικασία ήταν ενθουσιασμένοι. Υπάρχει πολλή ενέργεια. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι», δήλωσε ο Chris Barry, ιδιοκτήτης του μπαρ στο NBC News λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες.

Το Buddy's βρίσκεται στη γειτονιά Montrose που είναι φιλική προς την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα του Χιούστον. Είχε 12 «παραβάν» για τους ψηφοφόρους και πολύ καλή διάθεση.

«Νομίζω ότι όλες οι εκλογές είναι σημαντικές, οπότε θεωρώ ότι είναι συναρπαστικό να προσφέρουμε κάτι νέο για την κοινότητά μας» δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

Το μότο δε, για την ημέρα των εκλογών, στου Buddy's, που πρόσφερε κοκτέιλ, καραόκε και drag queens ήταν «Ψηφίστε μπροστά. Πάρτι στο πίσω μέρος!»

Σε μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε στη σελίδα του στο Facebook, αναφέρεται ότι το μπαρ είναι το «1ο εκλογικό κέντρο στον κόσμο, (που προσφέρει) η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα».

Αλλά και στον Σαν Φρανσίσκο, το Eagle, ένα γκέι μπαρ, επέτρεπε επίσης στους ψηφοφόρους να ψηφίσουν, σύμφωνα με την San Francisco Chronicle.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι ψηφοφόροι συμπλήρωσαν τις ψήφους τους «κάτω από αλυσίδες που κρέμονται από μαύρες οροφές και με μία μπάλα disco να περιστρέφεται από πάνω».

Το Eagle είναι ένας χώρος που ενώνει τον κόσμο και την κοινότητα, οπότε το να είναι τόπος εκλογών είναι μέρος της αποστολής μας», δήλωσε ο Alex Montiel, ιδιοκτήτης του The Eagle, στο San Francisco Chronicle.

BUDDY'S as the Worlds 1st Presidential polling location from a LGBTQ+ bar. Houston's 1st bar polling location in a bar. Any Harris County registered voters can #vote (7AM-7PM) at BUDDY'S. 14 voting booths.

Δημοσιεύτηκε από BUDDY'S Houston στις Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

Με πληροφορίες του NBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM