Βίασε τη γκέι φίλη της συζύγου του για να «διορθώσει την ομοφυλοφιλία» και αφέθηκε ελεύθερος

Βίασε τη γκέι φίλη της συζύγου του για να «διορθώσει την ομοφυλοφιλία» και αφέθηκε ελεύθερος Facebook Twitter
0

Ένας παντρεμένος πατέρας βίασε την λεσβία φίλη της συζύγου του, λέγοντας πως θα σκόπευε να «διορθώσει την ομοφυλοφιλία» της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Άνταμ Κουίν Άτγουντ αφέθηκε ελεύθερος την προηγούμενη εβδομάδα πριν από τη δίκη του παρόλο που αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα. 

Ο 35χρονος από το Σολτ Λέικ της Γιούτα φέρεται να επιτέθηκε στη γυναίκα μέσα στο υπόγειο του σπιτιού του, τον περασμένο Μάρτιο, όταν εκείνη είχε έρθει να κάνει επίσκεψη στη σύζυγό του, παρόλο που του έλεγε ότι «δεν της αρέσουν οι άντρες». 

Η σύζυγος και τα παιδιά του βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της επίθεσης, σύμφωνα με τις αρχές. Το φερόμενο ως θύμα είπε στους αστυνομικούς πως ο Άτγουντ ήταν μεθυσμένος όταν εκείνη έφτασε στο σπίτι και πως άρχισε να της κάνει ανήθικες προτάσεις όταν η σύζυγός του -και φίλη της- έφυγε για λίγο από το σπίτι. 

Ο 35χρονος φέρεται να έπεισε την γκέι φίλη της γυναίκας του να πάνε μαζί σε ένα κοντινό κατάστημα για να αγοράσουν μπίρες και στη συνέχεια κατηγορείται πως την θώπευσε όταν επέστρεψαν, με εκείνη να του λέει «Όχι». 

«Είπε στον ύποπτο όχι και να σταματήσει και εκείνος τη ρώτησε αν είναι σίγουρη πως δεν την αρέσει και αν είναι σίγουρη ότι ήταν γκέι», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αστυνομική αναφορά.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία πως προσπάθησε να φύγει αλλά ο Άτγουντ την άρπαξε από λαιμό και την έσυρε πίσω στο σπίτι του. Στη συνέχεια φέρεται να την έσπρωξε πίσω στο υπόγειο και να έβαλε το χέρι του στο λαιμό της για να την πνίξει, με εκείνη να λέει αργότερα στις αρχές πως έπαθε μπλακ άουτ.

Σύμφωνα με την αναφορά, ο Άτγουντ «προσπάθησε να πνίξει το θύμα, το οποίο λιποθύμησε αφού δεν μπορούσε να πάρει ανάσα».

Τότε φέρεται να άρχισε να την βιάζει, παρόλο που η γυναίκα επέμενε να του λέει ότι «δεν της αρέσουν οι άντρες». Ο 35χρονος φέρεται να της απάντησε πως «θα διορθώσει την ομοφυλοφιλία της». 

Η σεξουαλική επίθεση ολοκληρώθηκε όταν ο Άτγουντ πέταξε τη γυναίκα πάνω σε έναν τοίχο, παρόλο που εκείνη συνεχώς του υπενθύμιζε πως η σύζυγος και τα παιδιά του βρίσκονταν  στον πάνω όροφο. 

Σύμφωνα με το ABC4, η γυναίκα κατάφερε τελικά να ξεφύγει αφού έπιασε τον Άτγουντ από τα γεννητικά όργανα, ο οποίος φέρεται να την κυνήγησε αλλά εκείνη πρόλαβε να κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητό της πριν καταφέρει να την πιάσει. Ο 35χρονος της φώναζε επίσης «το καλό που σου θέλω να μην το πεις πουθενά», ενώ εκείνη έφευγε. 

Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την αστυνομία και υποβλήθηκε στις απαιτούμενες εξετάσεις. Κατά την σύλληψή του, ο Άτγουντ είπε στους αστυνομικούς πως «δεν τη βίασε» και μετά ζήτησε δικηγόρο. 

Ο 35χρονος παρέμεινε στη φυλακή μέχρι τη δίκη. Ένας δικαστής όρισε εγγύηση 750.000 δολαρίων, αν και το ποσό αυτό μειώθηκε στα 150.000 τον επόμενο μήνα. Στις 19 Οκτωβρίου το δικαστήριο διέταξε την αποφυλάκιση του Άτγουντ ακυρώνοντας την εγγύηση.

Οι λεπτομέρειες της δικαστικής συμφωνίας του 35χρονου – συμπεριλαμβανομένου του λόγου άρσης της εγγύησής του – δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ