Κληρονόμος του Gucci έκανε μήνυση στον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση, από όταν ήταν 6 ετών

Κληρονόμος του Gucci έκανε μήνυση στον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση, από όταν ήταν 6 ετών Facebook Twitter
Η εγγονή του Άλντο Γκούτσι, Αλεξάντρα Ζαρίνι
0

Η Αλεξάντρα Ζαρίνι, εγγονή του Άλντο Γκούτσι- του ανθρώπου που μετέτρεψε μια μικρή ιταλική βιομηχανία στο παγκόσμιο brand της μόδας Gucci- κατηγορεί τον πατριό της ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά επί 16 χρόνια.

Στη μήνυση που κατέθεσε στο ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνια, η 35χρονη Ζαρίνι περιγράφει τη για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από τον πρώην πατριό της, Τζόσεφ Ράφαλο, ενώ κατηγορεί για συνέργεια και συγκάλυψη τόσο τη μητέρα της Πατρίτσια Γκούτσι, όσο και τη γιαγιά της, Μπρούνα Παλόμπο.

Η Ζαρίνι στη μήνυση υποστηρίζει ότι ο Ράφαλο, στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας, την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 6 της χρόνια, μέχρι όταν ήταν περίπου 22 ετών. Στη μήνυση- που πρώτα αποκάλυψαν οι Νew York Times- υποστηρίζει ότι ο Ράφαλο τακτικά πήγαινε στο κρεβάτι της, γυμνός, τη θώπευε και επιχειρούσε να κάνει διείσδυση με τα χέρια του. Επιπλέον, καταγγέλλει ότι εξέθετε τα γεννητικά όργανά του μπροστά της, όπως και ότι τα έτριβε πάνω της.

Η 35χρονη κατηγορεί τη μητέρα της, Πατρίτσια Γκούτσι ότι επέτρεψε στον πρώην πατριό της να συνεχίσει την κακοποίηση που καταγγέλλει, αλλά και την γιαγιά της ότι ζήτησε να «κρατήσει το στόμα της κλειστό και να τους καλύψει».

Και οι δύο γυναίκες «προσπάθησαν να αποφύγουν, με κάθε κόστος, αυτό που θεωρούσαν ότι θα ήταν ένα σκάνδαλο το οποίο θα αμαύρωνε το όνομα Gucci και πιθανόν θα τους στοίχιζε εκατομμύρια» αναφέρει.

Στη μήνυση επίσης η Ζαρίνι κατηγορεί τη μητέρα της ότι τη χτυπούσε όπως και ότι κάποιες φορές επιχείρησε να τη στραγγαλίσει. Ο τότε σύζυγός της, Ράφαλο, «έσωζε» τη θετή κόρη του και την κακοποιούσε με το πρόσχημα ότι ήταν ο προστάτης της.

Η Ζαρίνι υποστηρίζει ότι ήξερε πως θα την κακοποιήσει όταν άκουγε τον πάγο να χτυπά στο ποτήρι ουίσκι του Ράφαλο, ενώ εκείνος πλησίαζε την κρεβατοκάμαρά της. Ακόμη, αναφέρει ότι ο πρώην πατριός της την ενθάρρυνε να κάνει χρήση κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Ταυτόχρονα με την κατάθεση της μήνυσης, η κληρονόμος του Gucci ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού για τον τερματισμό της κακοποίησης παιδιών. Η όποια οικονομική αποζημίωση προκύψει από τη μήνυσή της, θα διατεθεί σε αυτό το ίδρυμα, ανακοίνωσε μέσω βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι της.

Σε αυτό, εξηγεί ότι αποφάσισε να κινηθεί νομικά, προκειμένου να στρέψει την προσοχή στο γεγονός ότι «κάθε ημέρα, ως κοινωνία, αποτυγχάνουμε να προστατεύσουμε τους πιο ευάλωτους και αθώους, τα παιδιά».

 

Η αντίδραση της μητέρας της

Με δήλωσή της η Πατρίτσια Γκούτσι δήλωσε ότι λυπάται βαθύτατα «για τον πόνο που προκάλεσε ο Τζόσεφ Ράφαλ στην Αλεξάντρα».

«Αυτό που της έκανε είναι ασυγχώρητο και ήμουν συντετριμμένη όταν μου τα αποκάλυψε όλα, στο γραφείο του οικογενειακού γιατρού μας στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο του 2007. Αμέσως κίνησα τις διαδικασίες για το διαζύγιο από τον κ. Ράφαλο», αναφέρει στη δήλωσή της.

Όμως, η Πατρίτσια Γκούτσι αρνήθηκε τις κατηγορίες της κόρης της σε βάρος της ίδιας και της Παλόμπο. «Είμαι εξίσου συντετριμμένη με τους ισχυρισμούς εναντίον μου και εναντίον της γιαγιάς της, που είναι απολύτως ψευδείς», δήλωσε στους New York Times.

Νομικός εκπρόσωπος του Ράφαλο δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν έχει λάβει τα νομικά έγγραφα, ούτε μπορεί να απαντήσει απευθείας στους ισχυρισμούς. «Αρνείται κατηγορηματικά τα όσα έχει πληροφορηθεί», ανέφερε ο δικηγόρος Ρίτσαρντ Κρέιν.

Ακόμη, υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη μητέρα της Ζαρίνι, αμφότεροι «ανησυχούσαν ιδιαίτερα για την ψυχική ευημερία της Αλεξάντρα και έλαβαν μέτρα για να αντιμετωπίσουν την αστάθειά της. Προφανώς αυτές οι προσπάθειες απέτυχαν».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM