Ένας σκύλος ρομπότ έπιασε δουλειά σε φάρμα της Νέας Ζηλανδίας - Βίντεο

Ένας σκύλος ρομπότ έπιασε δουλειά σε φάρμα της Νέας Ζηλανδίας - Βίντεο Facebook Twitter
0

Η εταιρεία ρομποτικής τεχνολογίας με έδρα τη Νέα Ζηλανδία, Rocos, μόλις μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο σχετικά με το πώς το ρομπότ Spot της Dog Dynamics θα μπορούσε να βοηθήσει τους αγρότες.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το ρομπότ μπορεί να βοηθήσει τους εργαζόμενους στη γεωργία με την εκτροφή προβάτων, στον έλεγχο των αποδόσεων των καλλιεργειών και στην έλλειψη εργατικών χεριών.

«Οι πελάτες μας αναζητούν διέξοδο για την αυτοματοποίηση κάποιων εργασιών που συχνά είναι βαρετές, βρώμικες ή επικίνδυνες», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rocos, David Inggs.

Η εταιρεία ελπίζει ότι ο Spot θα μπορούσε να παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο καθώς μετακινείται σε ένα αγρόκτημα. Με τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων, οι αγρότες θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερες εκτιμήσεις για τις καλλιέργειες τους χωρίς να χρειάζεται να βγουν έξω.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ο πρώην αρχηγός του Ουφίτσι ορκίζεται να σώσει τη Φλωρεντία εάν εκλεγεί δήμαρχος

Διεθνή / Φλωρεντία: Ο πρώην διευθυντής της γκαλερί Ουφίτσι ορκίζεται να διώξει τα μπέργκερ από τους δρόμους αν εκλεγεί δήμαρχος

Υποστηριζόμενος από το κόμμα της Μελόνι, ο Έικε Σμιντ λέει ότι η καταστολή του εγκλήματος και του υπερτουρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της Φλωρεντίας
NEWSROOM
Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

LiFO politics / Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι Κύπριοι στις ευρωεκλογές;

Πενήντα χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και είκοσι από την ένταξη στην Ε.Ε., σχεδόν μισό εκατομμύριο Κύπριοι θα ψηφίσουν για τις ευρωεκλογές. Ποια είναι τα σημαντικότερα προβλήματα που τους απασχολούν, εκτός από την τουρκική εισβολή και κατοχή; Και ποια είναι η εξέλιξη της πρωτοβουλίας αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα; Η Βασιλική Σιούτη μιλά με τον δημοσιογράφο Κώστα Βενιζέλο από τη Λευκωσία.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ