Η Βρετανία ανοίγει ξανά τις παμπ - Τζόνσον: «Ενεργήστε με υπευθυνότητα»

Η Βρετανία ανοίγει ξανά τις παμπ - Τζόνσον: «Ενεργήστε με υπευθυνότητα» Facebook Twitter
0

Ο Μπόρις Τζόνσον παροτρύνει τους Βρετανούς να ενεργήσουν με υπευθυνότητα όταν οι παμπ ανοίξουν ξανά το Σαββατοκύριακο, προειδοποιώντας πως το μέλλον του συνόλου της βρετανικής οικονομίας εξαρτάται από αυτό.

Η φάση της σταδιακής επανεκκίνησης της βρετανικής οικονομίας που θα λάβει χώρα αύριο, Σάββατο, προβλέπει τη λειτουργία των παμπ στην Αγγλία, για πρώτη φορά από τα μέσα Μαρτίου, ενώ θα επαναλειτουργήσουν επίσης εστιατόρια, μουσεία, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις.

Οι Βρετανοί αναμένουν την επαναλειτουργία των παμπ, ενώ η αυριανή ημέρα έχει χαρακτηριστεί «Σούπερ Σάββατο» από τα μέσα ενημέρωσης, που εκφράζουν ανησυχίες για το ενδεχόμενο μερικοί από τους Βρετανούς, μετά την περίοδο του εγκλεισμού τους, να μην τηρήσουν τα μέτρα ατομικής προστασίας και να διασπείρουν την COVID-19.

«Τελικά η οικονομική υγεία ολόκληρης της χώρας εξαρτάται από το αν ο καθένας από μας θα ενεργήσει υπεύθυνα», αναμένεται να πει σήμερα ο Τζόνσον σε συνέντευξη Τύπου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Διεθνή / Λίβανος: Η Χεζμπολάχ διακηρύσσει το «νόμιμο δικαίωμα» να αμυνθεί κατά του Ισραήλ

Στην «ανοικτή επιστολή» της, η οργάνωση διακηρύσσει ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα «να αμυνθεί κατά ενός εχθρού που επιβάλλει τον πόλεμο στη χώρα μας και δεν σταματά τις επιθέσεις του».
LIFO NEWSROOM
Miss Universe 2025: Στέλεχος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Διεθνή / Miss Universe 2025: Εκπρόσωπος της διοργάνωσης αποκάλεσε «χαζή» τη Μις Μεξικό

Η Fatima Bosch αντιμετώπισε μια ιδιαίτερα αγενή συμπεριφορά από τον 60χρονο Nawat Itsaragrisil, ο οποίος την επέπληξε δημόσια με τον ισχυρισμό ότι η διαγωνιζόμενη δεν ανήρτησε προωθητικό περιεχόμενο στα social media
LIFO NEWSROOM