Jay-Z: Οργισμένο μήνυμα για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ - Ζητά ποινικές διώξεις

Jay-Z: Οργισμένο μήνυμα για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ - Ζητά ποινικές διώξεις Facebook Twitter
0

Σε μια νέα δήλωση σχετικά με τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ο Jay-Z δεσμεύθηκε να «αγωνιστεί για τη δικαιοσύνη» και ζητά από τον γενικό εισαγγελέα τη δίωξη όλων των αστυνομικών που εμπλέκονται στη δολοφονία.

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς, αποκάλυψε στις 31 Μαΐου ότι είχε λάβει ένα τηλεφώνημα από τον διάσημο ράπερ σχετικά με τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στις 25 Μαΐου.

Μετά τη συνομιλία, ο Γουόλς κάλεσε τον γενικό εισαγγελέα Κιθ Έλισον ζητώντας να κινήσει τις διαδικασίες για τις σχετικές ποινικές διώξεις όλων, όσοι εμπλέκονται στον θάνατο του Φλόιντ.

Το απόγευμα της 31ης Μαΐου, ο Jay-Z με μήνυμά του ζητά δημοσίως να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μέχρι στιγμής, ένας αστυνομικός, ο Ντέρεκ Τσάβιν, συνελήφθη και κατηγορείται για δολοφονία τρίτου βαθμού και ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού για τον θάνατο του Φλόιντ. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του Jay-Z, ζητούν τη δίωξη τριών ακόμα αστυνομικών, που ήταν παρόντες στη σκηνή της δολοφονίας του άτυχου 46χρονου.

Του Τάο, Τζ. Αλεξάντερ Κουένγκ και Τόμας Λέιν επίσης ήταν παρόντες στο περιστατικό. Ο Jay-Z σε ένα οργισμένο μήνυμά του αναφέρει:

«Ναι είμαι άνθρωπος, είμαι πατέρας, μαύρος και δεν είμαι ο μόνος. Τώρα, εγώ, μαζί με μια ολόκληρη χώρα που πονά, καλώ τον Γενικό Εισαγγελέα Έλισον να κάνει το σωστό και να ασκήσει δίωξη σε όλους τους υπευθύνους για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στο μέγιστο βαθμό που επιβάλλει ο νόμος. Αυτό είναι απλώς ένα πρώτο βήμα.

Είμαι πιο αποφασισμένος να αγωνιστών για την απονομή δικαιοσύνης, από οποιονδήποτε αγώνα θα μπορούσαν να έχουν ποτέ οι υποψήφιοι καταπιεστές μου.

Ζητώ από κάθε πολιτικό, εισαγγελέα και αστυνομικό της χώρας να έχει το θάρρος να κάνει το σωστό. Έχετε το θάρρος να μας κοιτάξετε ως ανθρώπους, μπαμπάδες, αδέλφια, αδελφές και μητέρες που πονούν. Και να κοιτάξετε τον εαυτό σας», έγραψε στο Instagram μεταξύ άλλων ο Jay -Z.

Και η σύζυγός του Beyonce, έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα μέσω social media απαιτώντας δικαιοσύνη για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I AM NOT JAY-Z (@jayz.co) στις

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Διεθνή / Ιταλία: Συγκεντρώσεις νεοφασιστών για τα 79 χρόνια από την εκτέλεση του Μουσολίνι

Περίπου 200 νεοφασίστες, ντυμένοι στα μαύρα, ταξίδεψαν στη Λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν την επέτειο των 79 χρόνων από την εκτέλεση του Μουσολίνι - Διαδηλωτές απάντησαν με το αντιφασιστικό «Bella Ciao» στους φασιστικούς ύμνους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Διεθνή / Επέτειος γάμου για πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η γνωριμία, ο αρραβώνας, ο γάμος και η μάχη με τον καρκίνο

Ιδιωτικά αναμένεται να γιορτάσουν τα 13 χρόνια του γάμου τους ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Το ζευγάρι ένωσε τις ζωές του στις 29 Απριλίου του 2011 στο Αββαείο του Ουεστμίνστερ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ