Κρούσμα κορωνοϊού και στην ομάδα του Μάικ Πενς- Μετά το θετικό δείγμα βοηθού του Τραμπ

Κρούσμα κορωνοϊού και στην ομάδα του Μάικ Πενς- Μετά το θετικό δείγμα βοηθού του Τραμπ Facebook Twitter
EPA
0

Μέλος του προσωπικού του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι έχει προσβληθεί από τον ιό βοηθός του Ντόναλντ Τραμπ.

Τόσο ο Αμερικανός πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος υποβλήθηκαν ξανά σε έλεγχο κορωνοϊού και βρέθηκαν αρνητικοί, όταν διαπιστώθηκε ότι προσβλήθηκε άνδρας του Πολεμικού Ναυτικού που υπηρετεί ως βοηθός του Τραμπ.

Σήμερα, εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού και στην ομάδα του Πενς, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει για πάνω από μία ώρα η πτήση του αντιπροέδρου προς την Αϊόβα με το Air Force Two, ενώ κάποια άτομα αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου. Δεν έχει γίνει σαφές αν το άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό είχε επιβιβαστεί στο Air Force 2.

Στο μεταξύ, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι κάποια από τα μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου φορούν πλέον μάσκες. Ανάμεσά τους και όσοι σερβίρουν φαγητό στον Αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε στο Fox News.

Τόσο ο Τραμπ όσο και ο Πενς έχουν επικριθεί επειδή δεν φορούν μάσκα. Ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα εργοστάσιο κατασκευής μασκών στην Αριζόνα. Μπροστά στις κάμερες δεν φόρεσε μάσκα- αλλά προστατευτικά γυαλιά- δήλωσε όμως ότι δοκίμασε κάποιες. Ο Πενς από την άλλη δεν είχε φορέσει μάσκα όταν επισκέφθηκε ασθενείς με κορωνοϊό, σε κλινική στη Μινεσότα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM
Γερμανία: Δύο άντρες σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις για λογαριασμό της Ρωσίας

Διεθνή / Γερμανία: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι σαν πράκτορες της Ρωσίας - Σχεδίαζαν επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τους υπόπτους ότι συνεργάζονται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες σε απόπειρα να υπονομεύσουν την υποστήριξη προς την Ουκρανία
NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αισθάνεται έντονα πιεσμένος με τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου

Επιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για πρώτη φορά μετά την διάγνωση με καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον - Ένας Βρετανός ιστορικός και μια βασιλική βιογράφος περιγράφουν την δύσκολη θέση του διαδόχου του θρόνου αυτή την περίοδο
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ