Αμήχανη στιγμή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ- Ακούστηκε καζανάκι σε συνεδρίαση

Αμήχανη στιγμή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ- Ακούστηκε καζανάκι σε συνεδρίαση Facebook Twitter
ΕPA
0

Σε μια εποχή που η εργασία από το σπίτι γίνεται σε άνευ προηγούμενου επίπεδα, τα «ατυχήματα» είναι πολλά κατά τη διάρκεια τηλεδιασκέψεων. Από αυτά δεν γλίτωσε ούτε το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Το δικαστήριο συνεδρίαζε μέσω τηλεδιάσκεψης- η οποία μεταδιδόταν μάλιστα live από αμερικανικά μέσα- όταν ξαφνικά ακούστηκε ο ήχος από ένα καζανάκι. Εκείνη την ώρα αγόρευε ο δικηγόρος Ρόμαν Μαρτίνεζ, ο οποίος δεν φάνηκε να αντιλαμβάνεται αυτή την απρόσμενη διακοπή και συνέχισε να μιλά.


Το Ανώτατο Δικαστήριο συνεδρίαζε μέσω τηλεδιάσκεψης- λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό- για νομοθεσία που απαγορεύει τις ανεπιθύμητες κλήσεις σε κινητά από αυτοποιημένο σύστημα. Όπως αποδεικνύεται και οι δικαστές και οι δικηγόροι πρέπει να εκπαιδευτούν σε αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Έτσι, το Ανώτατο Δικαστήριο εξέδωσε οδηγίες προς τους δικηγόρους που μετέχουν στις συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης. Μεταξύ άλλων, σε αυτές αναφέρει ότι μόλις ολοκληρώνουν την αγόρευσή τους θα κλείνει ο ήχος της γραμμής τους και θα ανοίγει για τον επόμενο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM