Γενέθλια για τη Βασίλισσα Ελισάβετ σήμερα - Το βίντεο από τα παιδικά της χρόνια

Γενέθλια για τη Βασίλισσα Ελισάβετ σήμερα - Το βίντεο από τα παιδικά της χρόνια Facebook Twitter
Ελισάβετ: Κλείνει τα 94 η Βασίλισσα σήμερα - Το βίντεο από τα παιδικά της χρόνια (EPA)
1

H Βασίλισσα Ελισάβετ γιορτάζει τα 94α γενέθλιά της σήμερα σε καραντίνα. Είναι η πρώτη φορά που δεν υπάρχουν εορτασμοί στα 68 χρόνια της βασιλείας της λόγω του κορωνοϊού.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, βρίσκεται στο Κάστρο του Γουίντσορ, όπου παραμένει απομονωμένη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού μαζί με τον σύζυγό της, τον Πρίγκιπα Φίλιππο, 98 ετών.

Φέτος δεν θα υπάρξουν εορτασμοί, έπειτα από δική της παράκληση, λόγω της πανδημίας και η όποια επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας για τις ευχές τους, θα γίνει μέσω βιντεοκλήσεων.

Ωστόσο, το παλάτι ανάρτησε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Twitter για τις ευχές, το οποίο και συνόδευσε με ένα βίντεο από την παιδική ηλικία της Ελισάβετ.


«Μιλήσαμε σε όλη την οικογένεια μέσω διαδικτύου. Και ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσει κάποιος επαφή και να βλέπετε ο ένας τον άλλον », δήλωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στο BBC.

«Σκέφτομαι πολύ αυτήν την εποχή τους παππούδες μου, λόγω της ηλικίας τους και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι είναι, ξέρετε, απομονωμένοι και προστατευμένοι από αυτό (τον ιό)», είπε στο BBC.

«Αλλά με ανησυχεί, τι θα συμβεί σε πολλούς ανθρώπους, που εντάσσονται σε ομάδες ευάλωτες και υψηλού  κινδύνου, που πρόκειται να απομακρυνθούν για αρκετό καιρό από την οικογένειά τους και τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό στους ίδιους και τις οικογένειές τους » πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από το BBC/People

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Έχει κι ένα ακόμη ωραίο βίντεο από την παιδική ηλικία της Ελισσαβετ, εκείνο που χαιρετάει ναζί αρικα μαζί με την αδερφούλα της την Άννα. Αυτό έπρεπε να βάλουν.