Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η Βρετανία είναι στα καλύτερά της, όταν βρίσκεται σε κρίση

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η Βρετανία είναι στα καλύτερά της, όταν βρίσκεται σε κρίση Facebook Twitter
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η Βρετανία είναι στα καλύτερά της όταν βρίσκεται σε κρίση
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμψυχώνει τους Βρετανούς λέγοντας πως η χώρα, όλως περιέργως όταν αντιμετωπίζει μία κρίση είναι στα καλύτερά της.

Ο 37χρονος δούκας του Κέιμπριτζ, έκανε το σχόλιο σε ένα νέο βίντεο όπου ανήγγειλε την υποστήριξή του στο National Emergencies Trust (NET), έναν οργανισμό που συνεργάζεται με μικρά φιλανθρωπικά ιδρύματα, προκειμένου να συγκεντρώνει και να διανέμει χρήματα για την υποστήριξη των θυμάτων σε περιόδους «οικιακής καταστροφής».

Στο βίντεο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μιλάει σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις για να συζητήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθώς προσπαθούν να στηρίξουν τις τοπικές κοινότητες.

Μιλώντας στην Τζάκι Κρόφορντ, εκπρόσωπο του φιλανθρωπικού ιδρύματος της κοινότητας Moorlands στο Ανατολικό Γιόρκσάιρ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξήρε την ανταπόκριση των Βρετανών απέναντι στην πανδημία.

«Θεωρώ ότι η Βρετανία, βρίσκεται στα καλύτερά της, όλως περιέργως, όταν βρισκόμαστε σε κρίση» είπε.

«Ενωνόμαστε όλοι μαζί και αυτό το πνεύμα της κοινότητας, αυτό το αίσθημα της κοινότητας επιστρέφει πίσω σε όλους μας πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο».

«Κάνετε μια φανταστική δουλειά, παρακαλώ μεταφέρετε πολλές καλές ευχές και πολλά ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές» ήταν το μήνυμα του πρίγκιπα σε όσους βοηθούν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που διανύει η χώρα.

Με πληροφορίες του Independent 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Υπάρχνουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

Διεθνή / Ιταλία: «Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

«Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να είπε ο Βασίλε Φρουμουζάκε μέσα στη φυλακή - Οι Αρχές επεκτείνουν τώρα την έρευνα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες πέντε ετών και σε καταλόγους αγνοουμένων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ
Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

Διεθνή / Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

«Βασίλε Φρουμουζάκε: Ο υποδειγματικός πατέρας που έκρυβε έναν κατά συρροή δολοφόνο», γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ για τον άνδρα που έχει ομολογήσει δύο γυναικοκτονίες μετά από βασανισμό και ερευνάται για άλλα εγκλήματα
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ