Ισπανία: 932 νεκροί σε ένα 24ωρο από τον κορωνοϊό

Ισπανία: 932 νεκροί σε ένα 24ωρο από τον κορωνοϊό Facebook Twitter
Ισπανία: 932 νεκροί σε ένα 24ωρο από τον κορωνοϊό (EPA)
0

Η Ισπανία καταγράφει την πρώτη ελαφρά μείωση της εβδομάδας στον αριθμό των θανάτων από τον κορωνοϊό σε μία ημέρα, με 932 νεκρούς τις τελευταίες 24 ώρες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας, o αριθμός των νεκρών έφθασε τους 10.935 από 10.003 χθες.

Παράλληλα έχουν σημειωθεί 117.710 κρούσματα ενώ 30.513 ασθενείς έχουν αναρρώσει. Περισσότεροι από 56.000 ασθενείς έχουν νοσηλευτεί.

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Οικονομίας Γιολάντα Ντιάζ διαβεβαίωσε τι ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει εάν θα προταθούν τα έκτακτα μέτρα και μετά την 11η Απριλίου, με βάση τα «τεχνικά κριτήρια» των αρχών της υγείας.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως έχουν μολυνθεί από κορωνοϊό και περισσότεροι από 53.000 έχουν πεθάνει, σύμφωνα με μετρήσεις του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έθεσαν παγκόσμιο ρεκόρ την Πέμπτη με τον αριθμό των ημερήσιων θανάτων σε ένα 24ωρο να ανέρχεται στους 1.169, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός θανάτων στη χώρα να φτάνει τους 6.057.

Με πληροφορίες του El Pais

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM