Βέλγιο: Πρώτος νεκρός από τον κοροναϊό

Βέλγιο: Πρώτος νεκρός από τον κοροναϊό Facebook Twitter
0

Το Βέλγιο ανακοίνωσε ότι ένας άνθρωπος πέθανε από τον κοροναϊό, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να ξεπερνούν τα 260.

Το υπουργείο Υγείας του Βελγίου ανακοίνωσε σήμερα τον πρώτο θάνατο από τον κοροναϊό στη χώρα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga επικαλούμενο κυβερνητική ανακοίνωση. Η ανακοίνωση ανέφερε ότι πρόκειται για έναν 90χρονο ασθενή.

Ο πρώτος θάνατος στο Βέλγιο καταγράφηκε στις Βρυξέλλες, έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Μέχρι την Τρίτη το Βέλγιο είχε καταγράψει 267 κρούσματα του κοροναϊού.

Η Κίνα παραμένει η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο, με πάνω από 80.000 κρούσματα και 3.000 θανάτους, ενώ σε όλο τον κόσμο έχουν καταγραφεί 117.339 κρούσματα και 4.251 θάνατοι.

Ωστόσο, ο ιός εξαπλώνεται ταχέως και στην Ευρώπη, ιδίως στην Ιταλία, όπου ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε την Τρίτη στους 631.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορωνοϊός: Επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση Τραμπ διερευνά πιθανή σύνδεση θανάτων με τα εμβόλια

Διεθνή / Κορωνοϊός: Επιβεβαιώθηκε ότι η κυβέρνηση Τραμπ διερευνά πιθανή σύνδεση θανάτων με τα εμβόλια

«Ο FDA διεξάγει έρευνα σε βάθος σε διάφορες ηλικιακές ομάδες όσον αφορά πιθανούς θανάτους οφειλόμενους στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού», σύμφωνα με το υπ. Υγείας
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ δίνει προθεσμία λίγων ημερών στον Ζελένσκι για να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ

Διεθνή / Ο Τραμπ δίνει προθεσμία λίγων ημερών στον Ζελένσκι για να απαντήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο των ΗΠΑ

Η Ουκρανία ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει στις ΗΠΑ ένα αναθεωρημένο ειρηνευτικό σχέδιο, καθώς ο Ζελένσκι απορρίπτει κατηγορηματικά τις πιέσεις να παραχωρηθούν εδάφη στη Ρωσία
LIFO NEWSROOM