Ως «ακατάλληλο για παιδιά» και «πορνογραφικό σόου» χαρακτήρισαν πολλοί γονείς με επίσημες καταγγελίες τους στην Αμερικανική Ένωση Επικοινωνιών, το σόου που παρουσίασαν οι JLo και η Σακίρα στο Super Bowl.

 

Περισσότερες από 1.300 καταγγελίες έφτασαν στα γραφεία της Ένωσης καταγγέλλοντας το κατά τ' άλλους φαντασμαγορικό σόου, που παρουσίασαν οι δύο σταρς στο διάλειμμα του αγώνα.

 

Οι καταγγελίες έκαναν λόγο για σεξουαλικά υπονοούμενα στον χορό των δύο σταρς ενώ αρκετοί γονείς χαρακτήρισαν τα χορευτικά τους «πορνογραφικά».

 

Άλλοι ανέφεραν ότι δεν υπήρξε καμία πληροφόρηση προς τους θεατές, που είδαν ένα λιγότερο μουσικό και περισσότερο «ακατάλληλη παράσταση που θύμιζε σόου από στριπ κλαμπ».

 

«Η εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο Super Bowl ήταν απόλυτα απαράδεκτη για ένα γεγονός που παρακολουθούν παιδιά και οικογένειες. Χρειάστηκε να στείλω τα παιδιά μου σε άλλο δωμάτιο για να μην εκτεθούν σε κάτι που δεν έπρεπε να δυο» ανέφερε ένας θεατής από τη Γιούτα.

 

«Δεν ήμουν προετοιμασμένη να εξηγήσω στην 11χρονη κόρη μου γιατί η Τζένιφερ Λόπεζ έπιανε διαρκώς τα γεννητικά της όργανα. Η κόρη μου νόμιζε ότι ήταν άρρωστη.» έγραψε μία τηλεθεάτρια από την Ουάσινγκτον.

 

 

 

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ μου τόσες σεξουαλικές πόζες που δεν περιλαμβάνονται σε περιοδικά πορνό» έγραψε κάποιος άλλος από τη Νέα Υόρκη ενώ μία άλλη τηλεθεάτρια διερωτήθηκε «Τι διδάσκετε στα νέα κορίτσια; Χορέψτε μισόγυμνες για να χαρούν οι άνδρες και μετά κάντε λόγο για παρενόχληση στο κίνημα #MeToo; Είναι εντάξει να δείχνεις σεξουαλική και να εκθέτεις το σώμα σου και να χορεύεις σε πόλο μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο;»

 

«Η παρουσίαση αυτή μας πάει πίσω σε εποχές που η τιμή της γυναίκας υπολογιζόταν από τη σεξουαλικότητά της και όχι από το μυαλό και την προσωπικότητά της» ανέφερε κάποιος άλλος σε επίσημη καταγγελία.

 

Πολλοί ήταν και αυτοί που διερωτήθηκαν για τις γυναίκες του κινήματος Me Too. «Δε βλέπουν την υποκρισία;» διερωτήθηκαν αρκετοί.

 

«Η JLo άρπαξε τα γεννητικά της όργανα, χόρεψε σε πόλο. Μετά βίας φορούσαν κοστούμια. Ένα αηδιαστικό θέαμα» ανέφερε κάποια άλλη καταγγελία.

 

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν το δίκτυο Fox για την προβολή του θεάματος αυτού ενώ έκαναν λόγο και για μποϊκοτάζ στην αθλητική διοργάνωση αλλά και την εταιρεία αναψυκτικού που ήταν χορηγός του σόου.

 

Με πληροφορίες από το CNN