Φλόριντα: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 5χρονο γιο του - Ζήλευε την μητέρα του παιδιού

Φλόριντα: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 5χρονο γιο του - Ζήλευε την μητέρα του παιδιού Facebook Twitter
0

Πριν πυροβολήσει και σκοτώσει τον 5χρονο γιο του και μετά αυτοκτονήσει, ένας 45χρονος στην Φλόριντα έστειλε απειλητικό μήνυμα στην μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ο Paul D. Warren δολοφόνησε τον μικρό γιο του, Colton, πριν βάλει τέλος στην ζωή του μέσα στο διαμέρισμά του.

Τα πτώματα ανακάλυψε η μητέρα του παιδιού, που πήγε σπίτι για να ελέγξει τον γιο της  όταν έμαθε πως δεν εμφανίστηκε στο σχολείο εκείνο το πρωί.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι και στην αρχική αναφορά έγραψε πως ο το αγόρι και ο πατέρας βρέθηκαν μαζί μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Το όπλο βρέθηκε στο χέρι του 45χρονου.

Φλόριντα: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 5χρονο γιο του - Ζήλευε την μητέρα του παιδιού Facebook Twitter

Ο πατέρας φέρεται να είχε στείλει στην μητέρα του γιου του ένα μήνυμα που έγραφε, «Θα το μετανιώσεις αυτό».

Η σχέση ανάμεσα στον Warren και την γυναίκα ήταν ασαφής αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνη είχε ξεκινήσει πρόσφατα να βγαίνει με έναν άλλον άντρα.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία πως ο 45χρονος είχε εκφράσει ζήλια λόγω της νέας σχέσης της και είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει στο παρελθόν και έκανε μάλιστα μερικές απόπειρες.

«Η οικογένεια είναι σε σοκ αυτή την στιγμή. Προφανώς και θα ασχοληθούν με την απώλεια του 5χρονου. Αυτό είναι δύσκολο για τον καθένα. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης μιας μητέρας και οποιουδήποτε», ανέφερε γείτονας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM
Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM