Φλόριντα: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 5χρονο γιο του - Ζήλευε την μητέρα του παιδιού

Φλόριντα: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 5χρονο γιο του - Ζήλευε την μητέρα του παιδιού Facebook Twitter
0

Πριν πυροβολήσει και σκοτώσει τον 5χρονο γιο του και μετά αυτοκτονήσει, ένας 45χρονος στην Φλόριντα έστειλε απειλητικό μήνυμα στην μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ο Paul D. Warren δολοφόνησε τον μικρό γιο του, Colton, πριν βάλει τέλος στην ζωή του μέσα στο διαμέρισμά του.

Τα πτώματα ανακάλυψε η μητέρα του παιδιού, που πήγε σπίτι για να ελέγξει τον γιο της  όταν έμαθε πως δεν εμφανίστηκε στο σχολείο εκείνο το πρωί.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι και στην αρχική αναφορά έγραψε πως ο το αγόρι και ο πατέρας βρέθηκαν μαζί μέσα στην κρεβατοκάμαρα. Το όπλο βρέθηκε στο χέρι του 45χρονου.

Φλόριντα: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον 5χρονο γιο του - Ζήλευε την μητέρα του παιδιού Facebook Twitter

Ο πατέρας φέρεται να είχε στείλει στην μητέρα του γιου του ένα μήνυμα που έγραφε, «Θα το μετανιώσεις αυτό».

Η σχέση ανάμεσα στον Warren και την γυναίκα ήταν ασαφής αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνη είχε ξεκινήσει πρόσφατα να βγαίνει με έναν άλλον άντρα.

Η γυναίκα είπε στην αστυνομία πως ο 45χρονος είχε εκφράσει ζήλια λόγω της νέας σχέσης της και είχε απειλήσει να αυτοκτονήσει στο παρελθόν και έκανε μάλιστα μερικές απόπειρες.

«Η οικογένεια είναι σε σοκ αυτή την στιγμή. Προφανώς και θα ασχοληθούν με την απώλεια του 5χρονου. Αυτό είναι δύσκολο για τον καθένα. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης μιας μητέρας και οποιουδήποτε», ανέφερε γείτονας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM
Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εμποδίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα»

Διεθνή / Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εμποδίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα»

«Τα αποθέματά μας θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες ολόκληρου του πληθυσμού για περίπου τρεις μήνες, αλλά παραμένουν εκτός της Γάζας», δήλωσε ανώτερο στέλεχος της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ «σχεδόν αποφάσισε» για τη Βενεζουέλα – Αεροπλανοφόρο και 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή

Διεθνή / Ο Τραμπ «σχεδόν αποφάσισε» για τη Βενεζουέλα – Αεροπλανοφόρο και 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή

Ο Νικολάς Μαδούρο έχει θέσει τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας σε ύψιστο συναγερμό, ενώ δυτικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ αναφέρουν ότι δεν έχουν ενημερωθεί για τις ακριβείς προθέσεις της Ουάσιγκτον
LIFO NEWSROOM
Joyce Carol Oates: Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας αποδόμησε τον Μασκ χωρίς να τον κατονομάσει

Διεθνή / Joyce Carol Oates: Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας αποδόμησε τον Μασκ χωρίς να τον κατονομάσει

Ο Μασκ αντέδρασε οργισμένα στις αιχμές της Oates, αποκαλώντας τις «ψεύτικες» και τη συγγραφέα «κακεντρεχή», ενώ υποβάθμισε και το έργο της με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
LIFO NEWSROOM