Πρώην πρόεδρος Goldman Sachs και Στ. Μνούτσιν: Αν εκλεγεί ο Σάντερς, θα καταστρέψει την οικονομία

Πρώην πρόεδρος Goldman Sachs και Στ. Μνούτσιν: Αν εκλεγεί ο Σάντερς, θα καταστρέψει την οικονομία Facebook Twitter
EPA
1

O πρώην πρόεδρος της Goldman Sachs Λόιντ Μπλανκφέιν και ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν δήλωσαν ότι ο Μπέρνι Σάντερς θα καταστρέψει την αμερικανική οικονομία, αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Μπλανκφέιν ήταν πρόεδρος της τράπεζας Goldman Sachs στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης έκανε μία επικριτική ανάρτηση στο Twitter για τον Μπέρνι Σάντερς, καθώς ο Αμερικανός γερουσιαστής από το Βερμόντ κατέλαβε την πρώτη θέση στον προκριματικό κύκλου του Νιου Χάμσαϊρ, το βράδυ της Τρίτης. «Ο Σάντερς είναι τόσο πολωτικός, όσο ο Τραμπ και θα καταστρέψει την οικονομία μας, ενώ δεν νοιάζεται για τον στρατό μας», έγραψε ο Μπλανκφέιν, παρατηρώντας ότι η Ρωσία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Σάντερς.

Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με τις δηλώσεις του Μπλανκφέιν, αναφορικά με την τοποθέτηση ότι ο πρόεδρος Σάντερς θα «καταστρέψει» την οικονομία, ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ Μνούτσιν σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση που έδωσε χθες στο Κογκρέσο, δήλωσε, «Νομίζω ότι ο Λόιντ Μπλανκφέιν δεν θα μπορούσε να είναι σωστότερος σε αυτό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ: Βίαιη απομάκρυνση βουλευτή από το βήμα της Κνεσέτ που κατήγγειλε «γενοκτονία στη Γάζα»

Διεθνή / Ισραήλ: Βίαιη απομάκρυνση βουλευτή από το βήμα της Κνεσέτ που κατήγγειλε «γενοκτονία στη Γάζα»

Σε ανάρτησή του μετά το επεισόδιο, ο Οντέχ υποστήριξε πως η απομάκρυνσή του δεν σχετίζεται με παραβίαση κανονισμού, αλλά με την πολιτική ουσία των δηλώσεών του
LIFO NEWSROOM
Fake news στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ παρουσίασε εικόνες από το Κονγκό ως «απόδειξη γενοκτονίας λευκών» στη Νότια Αφρική

Διεθνή / Fake news στον Λευκό Οίκο: Ο Τραμπ παρουσίασε εικόνες από το Κονγκό ως «απόδειξη γενοκτονίας λευκών» στη Νότια Αφρική

Το υλικό που παρουσίασε στον πρόεδρο Ραμαφόσα περιείχε φωτογραφίες από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και ψευδείς ισχυρισμούς για νεκροταφεία λευκών αγροτών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια