LIVE!

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair: «Λιποθύμησαν 4 επιβάτες, είχαμε πανικοβληθεί»

Θρίλερ σε πτήση της Ryanair: «Λιποθύμησαν 4 επιβάτες, είχαμε πανικοβληθεί» Facebook Twitter
Επιβάτης της Ryanair καταγγέλλει ότι έζησε μια «πτήση κόλαση» (Φωτογραφία αρχείου EPA)
0

Επιβάτης καταγγέλλει ότι βίωσε μια «πτήση κόλαση», κατά τη διάρκεια της οποίας ο ίδιος και άλλοι τρεις επιβάτες λιποθύμησαν.

Ο Σον Πίνκερτον ήταν ένας από τους επιβάτες πτήσης της Ryanair από τη Βουδαπέστη προς το Εδιμβούργο, στις 31 Ιανουαρίου. Ο 27χρονος δήλωσε ότι άνθρωποι άρχισαν να λιποθυμούν περίπου μία ώρα μετά την απογείωση.

Πρώτα λιποθύμησε μια 17χρονη, στην οποία χρειάστηκε να γίνει καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πίνκερτον στην Scottish Sun. Στη συνέχεια κατέρρευσε ένας ακόμη επιβάτης, ακολούθησε η λιποθυμία του 27χρονου και έπειτα έχασε τις αισθήσεις του ένας ακόμη άνθρωπος.

«Όλοι είχαν πανικοβληθεί και δεν ξέραμε πραγματικά τι συνέβη. Σε κάνει να μην θες να ταξιδέψεις με αεροπλάνο ξανά. Ήταν μια πτήση κόλαση», δήλωσε ο 27χρονος. Σύμφωνα με τον Πίνκερτον, το πλήρωμα καμπίνας έβγαλε «τεράστιες» φιάλες οξυγόνου και ήταν στον διάδρομο, κάνοντας καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση σε εκείνους που το χρειάζονταν.

«Υπήρχε πρόβλημα με το αεροσκάφος»

«Λιποθύμησα και χρειάστηκα μάσκα οξυγόνου. Έπειτα, έπαθα σοκ και άρχισαν να τρέμω», περιέγραψε ο Πίνκερτον, που απαιτεί να αποζημιωθεί έπειτα από την τραυματική εμπειρία του, ενώ υποστηρίζει ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το αεροσκάφος.

«Κάτι σοβαρό πήγαινε στραβά με αυτή την πτήση. Ο κόσμος ανησυχούσε ότι δεν υπήρχε αρκετό οξυγόνο. Δεν ξέρω γιατί δεν άλλαξε διαδρομή για να προσγειωθεί νωρίτερα», δήλωσε. Ο 27χρονος επρόκειτο να ταξιδέψει σε Μαδρίτη και Πολωνία τους επόμενους μήνες. Όμως τώρα λέει: «Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αεροπλάνο. Ήταν κάτι που έμοιαζε βγαλμένο από ταινία».

Τι απαντά η εταιρεία

Το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου επιβεβαίωσε στον Independent πως πλήρωμα αεροσκάφους έκανε αίτημα για πρώτες βοήθειες και ότι ιατρική ομάδα ήταν διαθέσιμη όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος.

«Το πλήρωμα αυτής της πτήσης από τη Βουδαπέστη στο Εδιμβούργο ζήτησε εκ των προτέρων ιατρική βοήθεια στην προσγείωση, γιατί δύο πελάτες ασθένησαν», δήλωσε εκπρόσωπος της Ryanair στον Independent. «Το αεροπλάνο προσγειώθηκε κανονικά και γιατροί υποδέχθηκαν αυτούς τους πελάτες για περαιτέρω φροντίδα», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το αεροσκάφος.

Διεθνή
0

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΡΜΠΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΕΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / ΕΕ: Καταδικάζει τα σχόλια Ζελένσκι σχετικά με το βέτο της Ουγγαρίας για δάνειο προς την Ουκρανία

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλοφ Τζιλ, η «εμπρηστική» ρητορική «δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε ευνοεί την επίτευξη των κοινών μας στόχων»
THE LIFO TEAM