Πανικός σε πτήση της Ryanair - Γέμισε η καμπίνα καπνό

Πανικός σε πτήση της Ryanair - Γέμισε η καμπίνα καπνό Facebook Twitter
0

Αναγκαστική προσγείωση πραγματοποίησε πτήση της Ryanair στη Ρουμανία όταν η καμπίνα του αεροσκάφους γέμισε ξαφνικά με καπνό.

Πανικός προκλήθηκε σε πτήση της Ryanair με 169 επιβάτες όταν η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε καπνούς, λίγα λεπτά μετά την απογείωση και ο πιλότος εξέπεμψε σήμα έκτακτης ανάγκης, κάνοντας αναγκαστική προσγείωση.


Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη σε πτήση από το Βουκουρέστι με προορισμό το Λονδίνο. Αρχικά, η πτήση είχε οριστεί για το πρωί στις 6:40 ωστόσο, ένα πρόβλημα δεν επέτρεψε να απογειωθεί το αεροσκάφος με τους επιβάτες να περιμένουν την επιβίβασή τους σε ένα δεύτερο. Λίγο μετά τις 10:50 ξεκίνησαν το ταξίδι τους, αλλά μερικά λεπτά από την απογείωση, η καμπίνα γέμισε καπνούς.

Πανικός σε πτήση της Ryanair - Γέμισε η καμπίνα καπνό Facebook Twitter


Ο πιλότος εξέπεμψε σήμα κινδύνου και προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση επιστρέφοντας στο αεροδρόμιο Οτοπένι, όπου είχε ξεκινήσει.


Μετά την προσγείωση, πολλοί ήταν οι επιβάτες που ανάρτησαν στα κοινωνικά δίκτυα αυτό που έζησαν και τον πανικό που προκλήθηκε από το περιστατικό.

Με πληροφορίες από Dailymail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ