Μωρό με κώφωση ακούει έκπληκτο τους γονείς του - Συγκινητικό βίντεο

Μωρό με κώφωση ακούει έκπληκτο τους γονείς του - Συγκινητικό βίντεο Facebook Twitter
0

Μια συγκινητική στιγμή κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, με πρωταγωνιστή ένα μωρό τεσσάρων μηνών από τη Μεγάλη Βρετανία με σοβαρά προβλήματα ακοής.

Η μικρή Τζορτζίνα διαγνώστηκε με οξεία κώφωση τον Σεπτέμβριο και οι γιατροί εξήγησαν στους γονείς της πως ο μόνος τρόπος για να τους ακούει θα ήταν με ειδικά ακουστικά βαρηκοΐας. Ο πατέρας του κοριτσιού, Πολ Άντισον, μαγνητοσκόπησε τη στιγμή που ενεργοποιούν τα ακουστικά, και η ξαπλωμένη Τζορτζίνα ακούει τη φωνή της μητέρας της.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter και έχει γίνει viral, το πρόσωπο της Τζορτζίνας συσπάται από έκπληξη και χαρά στο άκουσμα της μητρικής φωνής. Αν και ακόμα είναι πολύ μικρή για να μιλά, απαντά στους γονείς της όσο καλύτερα μπορεί, με άναρθρους, φιλικούς ήχους. «Χρησιμοποιούμε αυτά τα ακουστικά και κάθε φορά που τα ενεργοποιούμε είναι σα να ανάβουμε τα φώτα», λέει η κα Άντισον, της οποίας τη φωνή ακούτε στο παρακάτω βίντεο - όπως ακριβώς την ακούει πια και η Τζορτζίνα. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ