Μπαμπάδες και κόρες κάνουν μπαλέτο μαζί: Η δασκάλα χορού πίσω από το viral βίντεο εξηγεί την ιδέα της

Μπαμπάδες και κόρες κάνουν μπαλέτο μαζί: Η δασκάλα χορού πίσω από το viral βίντεο εξηγεί την ιδέα της Facebook Twitter
0

Η δασκάλα χορού πίσω από το viral βίντεο με μερικούς μπαμπάδες να κάνουν μπαλέτο μαζί με τις κόρες τους λέει πως χαίρεται που κατάφερε να ανατρέψει τα στερεότυπα γύρω από την ιδέα του πατέρα.

Η Έριν Λι, ιδιοκτήτρια της σχολής χορού Echappe Dance and Arts στη Φιλαδέλφεια, δημοσίευσε το βίντεο στα social media και πολύ γρήγορα έφτασε να μετρά δεκάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις, ανάμεσά τους και από πολλούς διάσημους όπως οι Κρίστερν Στιούαρτ και Τζένιφερ Γκάρνερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Awesome BOGA today dance dads!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Echappe Dance Arts, LLC (@echappedancearts) στις

«Πολλοί μπαμπάδες μας στιγματίζονται. Τους κοιτάζεις και δεν φαντάζεσαι πως θα είναι τέλειοι μπαμπάδες ή έχουν τατουάζ ή φορούν ανάποδα το καπέλο, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι ωραίο που μπορούμε μέσα από την πλατφόρμα μας να αλλάξουμε λίγο την γνώμη του κόσμου», είπε η Έριν Λι, μιλώντας στο BBC.

Όπως εξήγησε η ιδέα ήρθε επειδή οι μπαμπάδες συμμετείχαν πολύ, πηγαίνοντας και παίρνοντας τις κόρες τους από την σχολή χορού, ενώ ήταν επίσης πολλοί ενεργοί στις χορευτικές φιγούρες των κοριτσιών. «Το σκεφτήκαμε πριν από περίπου δυο χρόνια, τους ρωτήσαμε, "τι θα λέγατε να χορέψετε;" και είπαν όχι. Ήταν δύσκολο να τους πείσουμε. Δυο χρόνια μετά, έχουν αφοσιωθεί πλήρως και δεν θα φανταζόσουν ποτέ πως τέτοιου είδους μπαμπάδες θα έπαιρναν μέρος σε κάτι τέτοιο», λέει η δασκάλα χορού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

‪Our Dance Dads are on a roll! Check them out tonight at 10PM @fox29philly We are so proud of their dedication and commitment to BOGA with their daughters! Go BOGA dads!!! #echappdancearts ‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Echappe Dance Arts, LLC (@echappedancearts) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Our BOGA With Dads Instructor Tymeisha Anderson (Miss T) has complete grace and control over this amazing class! We commend her hard work and love for our girls! Thank you Miss T, the Moms, Dads and Students of EDA thanks you!!! @msmoodie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Echappe Dance Arts, LLC (@echappedancearts) στις


Σχετικά με τα κορίτσια, η Έριν Λι λέει πως είναι πολύ ενθουσιασμένα όταν είναι παρόντες οι μπαμπάδες τους. «Προφανώς και ξέρουν περισσότερα από εκείνους οπότε είναι κατενθουσιασμένες όταν γίνονται δασκάλες για λίγο. Φτιάχνουν τα πόδια του μπαμπά τους, την στάση του, οπότε χαίρονται με την στιγμή. Είναι πολύ ωραίο», προσθέτει η ίδια.

Από την πλευρά του, ένας από τους μπαμπάδες, είπε στο Good Morning America: «Αυτό που θέλω να περάσω στην κόρη μου είναι πως πρέπει να ζεις και να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα. Για μένα δεν υπάρχει κανένας δισταγμός. Αξίζει να είμαι εκεί για την κόρη μου και να την υποστηρίζω».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ