Συναγερμός στην Γαλλία: Πυροβολισμοί και τραυματίες έξω από τζαμί

Συναγερμός στην Γαλλία: Πυροβολισμοί και τραυματίες έξω από τζαμί Facebook Twitter
0

Συναγερμός επικρατεί στη Γαλλία, όπου σημειώθηκαν πυροβολισμοί έξω από τζαμί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πυροβολισμοί σημειώθηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έξω από τζαμί, στην πόλη Bayonne, κοντά στα σύνορα με την Ισπανία. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 60χρονος που θεωρείται ύποπτος από τις αρχές. 

Στις 3:15μ.μ τοπική ώρα, ο ένοπλος άνοιξε πυρ έξω από τον χώρο λατρείας στην οδό Rue Joseph Latxague. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο άνδρας φέρεται να επιχείρησε να πετάξει και έναν εμπρηστικό μηχανισμό προς το κτίριο. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο άνδρες 74 και 78 ετών αντίστοιχα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM