Καινούργιο σπίτι κατάφερε να βρει ο σκύλος που καθόταν μόνος μέσα σε ένα λεωφορείο, καθώς η φωτογραφία του συγκίνησε χιλιάδες κόσμου που έσπευσαν να την κοινοποιήσουν. 

 

Η Τζέμα Μπάρτον φωτογράφησε τον μελαγχολικό σκύλο και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στο Facebook της, συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια ενώ την εικόνα αναπαρήγαγαν και πολλά μέσα ενημέρωσης.

 

Ο σκύλος, που είναι θηλυκός, μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων όπου πήρε το όνομα Όλιβ, από τον χαρακτήρα στην σειρά «On The Buses» της δεκαετίας του '70. Οι ιδιοκτήτες της Όλιβ δεν εμφανίστηκαν ποτέ, οπότε το καταφύγιο αποφάσισε να της βρει καινούργιο σπίτι.

 

Η ιστορία της Όλιβ έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα όταν κυκλοφόρησε πως ένας σκύλος ανέβηκε, εντελώς μόνος του, σε ένα λεωφορείο στο Bierley Lane του Μπράντφορντ. 

 

 

Η Τζέμα λέει πως αφού μπήκε στο λεωφορείο η Όλιβ «έδειχνε σαν να ήταν λυπημένη επειδή ήταν πολύ ήσυχη και μύριζε τριγύρω σαν να έψαχνε κάποιον». 

 

Οι υπόλοιποι επιβάτες κράτησαν την Όλιβ μέσα στο λεωφορείο, εμποδίζοντάς την να κατέβει, επειδή ανησύχησαν μήπως την χτυπήσει αυτοκίνητο. 

 

 

Η υπεύθυνη του καταφυγίου ζώων είπε πως «πολύς κόσμος» επικοινώνησε για την Όλιβ, η οποία θα πάει σε καινούργιο σπίτι «πολύ σύντομα». «Θα υπάρξει μόνο ένας τυχερός από τον κατακλυσμό τηλεφωνημάτων αλλά αν όντως όλοι τους μιλούν σοβαρά σχετικά με το να προσφέρουν ένα καλό σπίτι σε έναν σκύλο, τότε θα πρέπει να επισκεφτούν ένα από τα υπόλοιπα καταφύγιο στο Γιορκσάιρ και να πάρουν έναν άλλο σκύλο», είπε η Ντενίς Μπολ. 

 

Με πληροφορίες από BBC