Σοκάρει το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη καθώς ένας άντρας 30 ετών βρήκε τραγικό θάνατο από ανελκυστήρα.

 

Η τραγωδία σημειώθηκε σε ένα πολυόροφο κτίριο, την Πέμπτη. Ο άντρας σφήνωσε μεταξύ του υπόγειου και του πρώτου ορόφου όταν υποχώρησε ξαφνικά ο σταματημένος ανελκυστήρας ενός κτιρίου στην τρίτη λεωφόρο στην ανατολική πλευρά του Μανχάταν.

 

Το ιατρικό προσωπικό έκτακτης ανάγκης που έφτασε στο σημείο δεν μπόρεσε να κάνει πολλά καθώς ο άντρας είχε σοβαρά χτυπήματα στο λαιμό και στον κορμό του. 

 

Ο άτυχος Samuel Charles Waisbren
Ο άτυχος Samuel Charles Waisbren


Ο άντρας που κατονομάστηκε ως Samuel Charles Waisbren, φαίνεται πως έφευγε από τον ανελκυστήρα στον πρώτο όροφο όταν αυτός βυθίστηκε και τον παγίδευσε μεταξύ των ορόφων, ανέφερε η αστυνομία. Το συμβάν κατεγράφη από κάμερα και το βίντεο είναι σοκαριστικό. Δείχνει πως την ώρα που ο άνδρας έβγαινε, ξαφνικά να υποχωρεί το ασανσέρ και να τον παγιδεύει στους ορόφους ενώ αυτός παλεύει να προλάβει να βγει. Εκτιμάται πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Κόσμος που ήταν στον όροφο φωνάζει και δείχνει σοκαρισμένος. 


Οι αρμόδιες αρχές ερευνούν το κτίριο για να διαπιστώσουν αν υπήρξε κάποια βλάβη και αν η συντήρηση είχε γίνει κανονικά.


Το κτήριο, γνωστό ως Μανχάταν Promenade, είναι εισηγμένο στο διαδίκτυο ως πολυτελής συγκρότημα ενοικίαση 23 επιπέδων στην περιοχή Kips Bay του Μανχάταν.