Γονείς υπέβαλαν σε αυστηρή vegan διατροφή την 19 μηνών κόρη τους

Γονείς υπέβαλαν σε αυστηρή vegan διατροφή την 19 μηνών κόρη τους Facebook Twitter
6

Ένα ζευγάρι στην Αυστραλία που υπέβαλε την μικρή του κόρη σε μια αυστηρή vegan διατροφή, είναι η αιτία του σοβαρού υποσιτισμού που εμφάνισε το μωρό.

Το ζευγάρι ηλικίας 30 ετών, που δεν κατονομάστηκε, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, αλλά γλιτώνει τη φυλακή καθώς η ποινή μετατράπηκε σε 300 ώρες κοινωφελούς εργασίας υπό αυστηρή επιτήρηση.

Όταν βρέθηκε, το κορίτσι, τώρα τριών ετών, ήταν τόσο υποσιτισμένο που έμοιαζε με τριών μηνών βρέφος ενώ ήταν 19 μηνών.Η διατροφή του περιελάμβανε κυρίως βρώμη, πατάτα και ρύζι. Το παιδί, αναφέρει το BBC, πως δεν είχε δόντια, όταν το παρέλαβε η μέριμνα νωρίτερα πέρυσι.

Στο δικαστήριο του Σίδνεϊ την Πέμπτη, η δικαστής Sarah Huggett επέκρινε τους γονείς για την εντελώς ανεπαρκής διατροφή. Αυτό το παιδί δεν μπορούσε να μιλήσει, ήταν σοβαρά υποσιτισμένο, και εμφάνιζε σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης για την ηλικία του, είπε η δικαστής.

Το παιδί βρέθηκε να έχει χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα και μυική ατροφία, αναφέρει το Associated Press. «Δεν μπορούσε να καθίσει και δεν μπορούσε να λάβει τροφή μόνο του ή να παίξει με παιχνίδια», είπε ο φροντιστής της μέριμνας που ανέλαβε την φροντίδα του.

Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην μπορούν αρχικά να δεχτούν ότι η κατάσταση της κόρης τους οφείλεται στον υποσιτισμό.Η δικαστής είπε ότι η μητέρα  έπασχε από κατάθλιψη εκείνη την εποχή, αλλά είχε προσκολληθεί στις πεποιθήσεις της για τη δίαιτα των vegan που εφάρμοσε και στο μωρό της. Σκληρή ήταν η δικαστής και με τον πατέρα ο οποίος δεν έκανε καμία παρέμβαση ως προς το θέμα διατροφής της κόρης του.

Διεθνή
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και σε νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον διαπιστώνουν photoshop φωτογραφικά πρακτορεία

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ