Γρονθοκόπησε καρχαρία για να σώσει την κόρη του - Η 17χρονη έχασε μερικά δάχτυλα και το πόδι της

Γρονθοκόπησε καρχαρία για να σώσει την κόρη του - Η 17χρονη έχασε μερικά δάχτυλα και το πόδι της Facebook Twitter
Η 17χρονη Paige Winter έχασε μερικά δάχτυλα και το αριστερό πόδι της από επίθεση καρχαρία αλλά σώθηκε χάρη στην επέμβαση του πατέρα της
0

Μια 17χρονη από τη Β. Καρολίνα αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από επίθεση καρχαρία, ενώ σύμφωνα με την οικογένειά της, ο πατέρας της γρονθοκόπησε τον καρχαρία για να τηn σώσει από τα δόντια του.

Η Paige Winter έχασε μερικά δάχτυλα και το αριστερό πόδι της από το γόνατο και κάτω. Το νοσοκομείο είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και ότι ήλπιζε ότι οι άνθρωποι θα «συνεχίσουν να σέβονται τους καρχαρίες στο περιβάλλον τους». Η επίθεση σημειώθηκε στο Ατλάντικ Μπιτς το απόγευμα της Κυριακής. Οι μάρτυρες δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ ότι οι λουόμενοι άρχισαν να φωνάζουν καθώς την έβλεπαν αν βγαίνει από το νερό και πως επικράτησε πανικός καθώς όλοι έτρεχαν να βγουν από το νερό.

Το νοσοκομείο ανακοίνωσε ότι η οικογένειά της ευχαρίστησε την κοινότητα για την υποστήριξη και έκανε λόγο για έναν «ηρωικό πατέρα της που έσωσε τη ζωή της». «Παρά το ατυχές περιστατικό, η Paige είναι ένας ακλόνητη υποστηρίκτρια της θαλάσσιας ζωής και των ζώων που ζουν στο νερό», πρόσθεσε η δήλωση και τονίζει πως η ίδια η 17χρονη ζητά από τους ανθρώπους να σεβαστούν τους καρχαρίες.

Γρονθοκόπησε καρχαρία για να σώσει την κόρη του - Η 17χρονη έχασε μερικά δάχτυλα και το πόδι της Facebook Twitter

Η Janet Winter, η γιαγιά του κοριτσιού, δήλωσε στο Facebook ότι ο πατέρας της χτύπησε με τη γροθιά του πέντε φορές τον καρχαρία για να τον αναγκάσει να αφήσει την κόρη του και είπε πως η εγγονή της έχασε το ένα της πόδι, αλλά και πως μπορεί να χρειαστεί μια μεταμόσχευση στα χέρια.

Μια σελίδα συγκέντρωσης οικονομικής ενίσχυσης για τη στήριξη της οικογένειας άνοιξε στο GoFundMe και έχει ήδη λάβει πάνω από 5.000 δολάρια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πατέρας της Paige είναι ναυτικός και πυροσβέστης. Και η μητέρα του κοριτσιού μετέφερε το μήνυμα πως δεν θέλει οι άνθρωποι να θεωρούν κακούς τους καρχαρίες. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το είδος του καρχαρία που επιτέθηκε στο κορίτσι την ώρα που κολυμπούσε.

32 από τις 66 επιθέσεις σε όλο τον κόσμο το 2018 ήταν στις ΗΠΑ. Στις ΗΠΑ, οι περισσότερες επιθέσεις παρατηρούνται στη Φλόριντα (50%). Οι surfers είναι τα θύματα στο 53% των επιθέσεων παγκοσμίως το 2018.

Γρονθοκόπησε καρχαρία για να σώσει την κόρη του - Η 17χρονη έχασε μερικά δάχτυλα και το πόδι της Facebook Twitter
H παραλία όπου σημειώθηκε η επίθεση
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ