Τον έκρυψε περιστέρι και γλίτωσε το πρόστιμο - Οι αρχές θεώρησαν πως ήταν το Άγιο Πνεύμα

Τον έκρυψε περιστέρι και γλίτωσε το πρόστιμο - Οι αρχές θεώρησαν πως ήταν το Άγιο Πνεύμα Facebook Twitter
1

Ένας οδηγός στην Γερμανία γλίτωσε πρόστιμο 105 ευρώ για παράβαση του ορίου ταχύτητας επειδή ένα περιστέρι έκρυψε το πρόσωπό του και οι αρχές θεώρησαν την σύμπτωση ως «παρέμβαση» από το Άγιο Πνεύμα.

Ο οδηγός καταγράφηκε από τις κάμερες ελέγχου της ταχύτητας – ωστόσο το πρόσωπό του κρύφτηκε από τα φτερά του περιστεριού που εκείνη τη στιγμή πέταξε μπροστά από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, με ανάλαφρο ύφος ανέφερε ότι ίσως «να μην ήταν σύμπτωση που το Άγιο Πνεύμα. Αντιληφθήκαμε το σημάδι αυτό και αφήνουμε ήσυχο τον οδηγό αυτή τη φορά». Ωστόσο, αξιωματούχοι στο Βίρζεν, κοντά στα δυτικά σύνορα της Γερμανίας, πρόσθεσαν: «Ελπίζουμε ότι αντίστοιχα και ο οδηγός θα αντιληφθεί το "εξ' ουρανών σημείο" και θα οδηγεί προσεκτικά στον μέλλον».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός κινείτο με ταχύτητα 54 χλμ/ώρα σε ένα σημείο του δρόμου όπου το όριο ήταν τα 30 χλμ/ώρα.

Ωστόσο, καθώς μπόρεσε να ταυτοποιηθεί μόνο το αυτοκίνητο και όχι ποιος ήταν πίσω από το τιμόνι, ο οδηγός μάλλον γλίτωσε το πρόστιμο «χάρη στον φτερωτό φύλακα άγγελο με τα προσεκτικά, όπως φαίνεται, ανοιγμένα φτερά του».

Η αστυνομία του Βίρζεν πρόσθεσε ότι κανονικά θα έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο και στο περιστέρι επειδή πέταγε με τέτοια ταχύτητα σε μια απαγορευμένη ζώνη. «Ωστόσο, καθώς δεν γνωρίζουμε πού θα πρέπει να βρίσκεται εγκαίρως για την Πεντηκοστή, θα επιδείξουμε έλεος αντί δικαιοσύνης και σε αυτή την περίπτωση».

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM